Кладионица

1. Slepi zasto toliko dominiras linkovima :*

2. Pratim i ja to, pa imam bukmarkovano, a greota da ne okačim kad sam već tu xD

3. Slepi bog linkova.

Nista laki, jedna ruka me namestila bio sam nac pa mi se ufulio lik al sam sam kriv sto udaram pre rivera. Nego sam mislio da ce da krene maler pa sam ti onako u nervozi rekao da jedes govna prastaj :#

4. Kad vidim ovo 12/11 warriors slosi mi se:/

5. Pišaj po jevrejčinama opaaaa

6. bezderaanjamolim, jesi na planetwin?

7. Duče zna li Olanik da se kladiš?

8. sto sta igras veceras??

9. zna, ali ja mu kazem hej olanik to je moja stvar, i onda lepo pustimo dobar bojler i kuliramo, a ti za to vreme mrštiš po gradu. a radis li ti prdzu?

bdm, eo me upravo na turniru 3,30 upad, 1250e nagradni fond, dobro stojim trenutno , mislio sam da si i ti ovde

10. koliko je bilo ljudi na pocetku i koliko je preostalo?

11. 119 je ukupno, ali late registration jos nije zatvoren, trajace par minuta, onda ide rebuy period, pa se i on zatvara. medjutim svaki rebuy se nadodaje na nagradu. ostalo 90 ljudi, u top sam trenutno. ne mogu nikako da predjem 12k u cipovima

12. Zna li Olanik da si na turniru?

13. pa srecno, javljaj sta se dogadja

14. ocu brate a ti sastavi neki tiket na fudbbal imam tamo na sportu par eura pa da uplatimo.

upravo mi se river okrenuo i dobijem skalu, izbacio žabara
    A Q, pada 10, J, J , 8, K

15. Neko ima ful xd

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.