Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Na minesotu skocila kvota na 6 o.O
Uleglo
Haha, to kao sa pazarom što je skakala kvota xd
Jebo mamu koliko malo golova pada danas, bruka, ne moze nista zivo da se ubode
1X&2+ na jebenu borusiju mehenpickamaterina ne moze da ulegne, sta da pricamo vise
Pa ja dosao do kladze da zategnem vidim kvota skocila sad sedim pijem kafu(ne na bon) i nemam pojma koji kurac da radim :(
Poništili majncu gol a ja ga imao gg.
Ponistim im mater. Sad moram da idem opet do kladionice jer nemam sta da pratim do kraja dana
ма не знају букмејкери ништа, кец је то, нубови су тешки. не знам, солидно су погодили ови с еспн-а све до сад, али ово би било баш... јебемлига. да није јуче гс пукао онако, онда би лагано могло да се проба, овако мислим да ће теже мало. ја нећу, не кладим се, 'лађење до евролиге. а и тад само млатим по 10+ играча.
ovo pratim sa 500, pa eto ako nekome znaci, jos su bolje granice u mocartu nego na ovom tiketu
http://www.t1x2.net/images/groupphotos/754/793/e9f1219b4a7370cddfc54fbf.jpg
Nemoj u mrtvom meridianu smrdljivom!
pa kazem ovog lika pratim, a cim znam da su bolje granice u mozz znaci tamo igram, jebes meridijan
izbio na 25. mesto sa 25k u cipovima, prvi ima dublo vise od mene; 60 ljudi ostalo, prvih 16 nagrada. ali ante mnogo raste
Imam dojavu
Ponte preta 1-X
Kvota 17 u pinbetu
ne moze 1-x nikako da bude kvota 17, oko 6 je uglavnom
Drago mi je zbog tebe.
Hahaha Arm.
Nedolazak dojave povlači ban ako ko isprati trebaš znati to
Ako neko ulegne dosta a ne dodje vrv će te traziti po gradu
Haha
http://i.imgur.com/nzrsT8H.jpg
Ja sam dodao par tekmi da malo pojačam kvotu