Кладионица

1. sve najgore mu zelim trenutno a i ti radmilo ne jedi govna sa tvojim prognozama

2. Ja mislim da me je čuo sad kari i naljutio se i šutiraće 6/6 sad, jeste da. Kad bi išlo takp, bio bih bogat od baksuziranja.

3. a vidi ovo sada jebem ti

4. sta se desava bre ovo jebote

5. Kunem se Bogom i slavom mojom, ovo ako ne dodje s temom kladionica i Bohorom na njoj je gotovo jbg

6. jebem ti i minesotu i golden stejt i kladjenje i ovog radmila baksuzcinu jebenu sta sam ti danas boh reko preko telefona samo se pojavi covek i odma mozemo da bacamo tikete pa dal je realno 16 4 za 4 minuta jebote

7. Mrš bre u pičku materinu sad sam ti ja kriv pa lol skini mi se s kurca care

8. Ajde ajde Jasmina

9. hahaha jebem ti zivot vise

10. Coa nisam ti rekao i ja iam jedan u hendikepu od 10 onaj hendikep i to neće da dodje
    A moli me Armin da ne ulećem toliko i ja debil

11. Interesantna reč hendikep. Zamisli za 5 godina kockarski sleng ima reč Kornelije.
    Koji je kornelije na Lejkerse?

12. ps koliki je taj manji hend?

13. 8 razlike kaze nema vise svrhe

14. Dajte kos sada mamu vam jebem kilavu

15. A daju kurac nadam se bezveze

16. Ja dobio al mi je krivo zbog vas najiskrenije

Odigrao sam H1 na minesotu i Wigins +

17. I meni je krivo zbog nas. Laku noc vam svima zelim.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.