Кладионица

1. sve najgore mu zelim trenutno a i ti radmilo ne jedi govna sa tvojim prognozama

2. Ja mislim da me je čuo sad kari i naljutio se i šutiraće 6/6 sad, jeste da. Kad bi išlo takp, bio bih bogat od baksuziranja.

3. a vidi ovo sada jebem ti

4. sta se desava bre ovo jebote

5. Kunem se Bogom i slavom mojom, ovo ako ne dodje s temom kladionica i Bohorom na njoj je gotovo jbg

6. jebem ti i minesotu i golden stejt i kladjenje i ovog radmila baksuzcinu jebenu sta sam ti danas boh reko preko telefona samo se pojavi covek i odma mozemo da bacamo tikete pa dal je realno 16 4 za 4 minuta jebote

7. Mrš bre u pičku materinu sad sam ti ja kriv pa lol skini mi se s kurca care

8. Ajde ajde Jasmina

9. hahaha jebem ti zivot vise

10. Coa nisam ti rekao i ja iam jedan u hendikepu od 10 onaj hendikep i to neće da dodje
    A moli me Armin da ne ulećem toliko i ja debil

11. Interesantna reč hendikep. Zamisli za 5 godina kockarski sleng ima reč Kornelije.
    Koji je kornelije na Lejkerse?

12. ps koliki je taj manji hend?

13. 8 razlike kaze nema vise svrhe

14. Dajte kos sada mamu vam jebem kilavu

15. A daju kurac nadam se bezveze

16. Ja dobio al mi je krivo zbog vas najiskrenije

Odigrao sam H1 na minesotu i Wigins +

17. I meni je krivo zbog nas. Laku noc vam svima zelim.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.