Кладионица

1. Igram je 10 godina bezmalo, cemu takvo pitanje?

2. питам, не знам да ли си био активан на теми раније, а сад сам налетео и видим један јак ентузијазам од једно 0,237 армина.

3. he majku ti u picku jebem i vode 10 razlike na kraju trece, jebem te boze, cekam poluvreme da odigram live...i nece i nece i nece..

4. Ispao sam konj sto nisam igrao na gs kad je minesota vodila 10 razlike al aj sad

5. Гледао сам прво полувреме, много лако су испадала у одбрани господа из Минесоте, неко крене на улаз финтира шут дода испод коша и неко положи без ометања.

6. Brt mnogo lako su i davali koseve samo ih probijali pa ili polagali ili ostavljali zicere centrima. U trecoj isto tako, rubio odigrao vrh iako je sutirao katastrofa, onda u 4 usao onaj crnjo i sve stalo

7. Evo jedna prica u stilu Tilma, ali je istina ovo nazalost...

Sedimo pre neki dan kod druga i picimo dotu (nemojte dozvoliti da ps procita ovo) i sad pocela neka prica oko tiketa i kaze drugar koji se kladi samo zato sto se mi ostali kladimo pa kao da bude i on u prici a nub je da je granica na Dzejmsa 24 zarez NESTO... I ja mu kazem, pa zarez 5 brate... A on mi odgovara ''da, da zarez 5''

Muk i neveritza u prostoriji.

8. pa sta je on ovde ispao smesan?

9. pa ne moze granica biti 23,7 npr, naravno da je granica ,5. logika

10. Kosovac zauzeto
    Ispao sam konj sto nisam igrao na gs kad je minesota vodila 10 razlike al aj sad

Мислим да је била 3,5 квота на крају треће

11. PuppetMaster
    Evo jedna prica u stilu Tilma, ali je istina ovo nazalost...

Sedimo pre neki dan kod druga i picimo dotu (nemojte dozvoliti da ps procita ovo) i sad pocela neka prica oko tiketa i kaze drugar koji se kladi samo zato sto se mi ostali kladimo pa kao da bude i on u prici a nub je da je granica na Dzejmsa 24 zarez NESTO... I ja mu kazem, pa zarez 5 brate... A on mi odgovara ''da, da zarez 5''

Muk i neveritza u prostoriji.

ova priča nema smisla ako nisi debeo

12. Ja nisam al taj sto je rekao to jeste.

13. Sta mislite za Romu, Atletiko i Stuttgart? Ja Romu gg3+ a stutgart i ovo ne znam sta bi, mozda 1x i 2+ stutgart a za Atletiko ne znam da li mogu dobiti.

14. milos88 ja mislim da su kvote toliko bezobrazne da bih stavio x2 na milan i 1x na viljareal i x2 na sasuolo

15. Svidja mi se to papet, nesto sve mislim da ce biti 1:1.

16. inače Bolton je siguran kec

17. Kako ijedna prica koja pocinje sa "sedimo kod ortaka i igramo dotu" moze biti dobra prica?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.