Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Igram je 10 godina bezmalo, cemu takvo pitanje?
питам, не знам да ли си био активан на теми раније, а сад сам налетео и видим један јак ентузијазам од једно 0,237 армина.
he majku ti u picku jebem i vode 10 razlike na kraju trece, jebem te boze, cekam poluvreme da odigram live...i nece i nece i nece..
Ispao sam konj sto nisam igrao na gs kad je minesota vodila 10 razlike al aj sad
Гледао сам прво полувреме, много лако су испадала у одбрани господа из Минесоте, неко крене на улаз финтира шут дода испод коша и неко положи без ометања.
Brt mnogo lako su i davali koseve samo ih probijali pa ili polagali ili ostavljali zicere centrima. U trecoj isto tako, rubio odigrao vrh iako je sutirao katastrofa, onda u 4 usao onaj crnjo i sve stalo
Evo jedna prica u stilu Tilma, ali je istina ovo nazalost...
Sedimo pre neki dan kod druga i picimo dotu (nemojte dozvoliti da ps procita ovo) i sad pocela neka prica oko tiketa i kaze drugar koji se kladi samo zato sto se mi ostali kladimo pa kao da bude i on u prici a nub je da je granica na Dzejmsa 24 zarez NESTO... I ja mu kazem, pa zarez 5 brate... A on mi odgovara ''da, da zarez 5''
Muk i neveritza u prostoriji.
pa sta je on ovde ispao smesan?
pa ne moze granica biti 23,7 npr, naravno da je granica ,5. logika
Armine novi avatar za tebe:
http://www.rockstock.me/wp-content/uploads/2015/04/Branimir-Popovi%C4%87.jpg
Ispao sam konj sto nisam igrao na gs kad je minesota vodila 10 razlike al aj sad
Мислим да је била 3,5 квота на крају треће
Evo jedna prica u stilu Tilma, ali je istina ovo nazalost...
Sedimo pre neki dan kod druga i picimo dotu (nemojte dozvoliti da ps procita ovo) i sad pocela neka prica oko tiketa i kaze drugar koji se kladi samo zato sto se mi ostali kladimo pa kao da bude i on u prici a nub je da je granica na Dzejmsa 24 zarez NESTO... I ja mu kazem, pa zarez 5 brate... A on mi odgovara ''da, da zarez 5''
Muk i neveritza u prostoriji.
ova priča nema smisla ako nisi debeo
Ja nisam al taj sto je rekao to jeste.
ko je debeo ja nisam
Sta mislite za Romu, Atletiko i Stuttgart? Ja Romu gg3+ a stutgart i ovo ne znam sta bi, mozda 1x i 2+ stutgart a za Atletiko ne znam da li mogu dobiti.
milos88 ja mislim da su kvote toliko bezobrazne da bih stavio x2 na milan i 1x na viljareal i x2 na sasuolo
atletiko x2i0-3?
Svidja mi se to papet, nesto sve mislim da ce biti 1:1.
inače Bolton je siguran kec
Kako ijedna prica koja pocinje sa "sedimo kod ortaka i igramo dotu" moze biti dobra prica?