иц а дил
Diskutujemo kao deca sve je onaj armingovno zapoceo i sad moram i ja postovati, neka bude onda do boksing deja sva taomicenja iz liga petice plus evroliga eventualno neki tenis i nba, valjda ce se moci tempirati na 3 dana otprilike da imamo matchday znaci 3 kola onda do tad pa ne znam moze, ako se usvoji moj predlog uprilicicu dogadjaj svojim prisustvom ionako mi nije problem mesec dana a bicu vrv zadnji jer sam nesrecnik
^ Editovao sam onaj post na prošloj strani, dodato novo pravilo i stavljeno na prvo mesto. Baci oko, gluperdo.
Pa brt i u stvarnosti ako igras mesec dana i popadas sve osim jednog od 3 milona boli te kurac za ostale tikete zar ne? I bolji si od onog sto je prosao 5 tiketa po 10k
Znaci da je valjan predlog. A svidja mi se i ovo sa soma dnevno pa mozes da podelis na 3 tiketa hvala kolega slepi uvazava se ovo
A takmicenje moze da traje 7 dana max al ja bi to do nedelje uvece/ponedeljka ujutru
Haha pa oćemo 3 tiketa dnevno ili 1? A i ako ćemo onako, treba produžiti malo rok za prijavu da se nakupi što više ljudi.
A ovo za donji deo tabele je potpuno debilno pravilo iz logickih razloga, odbija se
Ima li negde na kamari pravila? Odužili ste u pm, iako sam generalno prestao da se kladim dva ipo dana se skidam već.
Moze od 1 do 10 tiketa dnevno, min 100 max 1000 pa svako moze da pici kako je navikao
A ko će ispratiti tolko brt... Ja msm da je 3 maksimum
Dio, ja pisao na prošloj, PS i Truć na pretprošloj strani
Ne može Maestro.
Ja se ne kladim evo vec 7 dana osim malog i neslavnog izleta u minesoti hvala radmilo a pravila ce se postaviti u novoj temi da ovu ne ujebemo kompletno, ionako su je dauni osakatili vec :(
Dobro, 3 max pseto-tolerantan je xd
Otvaraj temu pa da se prijavljujemo
хахах устатејебем
иначе, пријавићу се у зависности од учесника, а то подразумева да међу пријављенима буду макар расни и бомбаш, евентуално још неко.
а ја сам нубина и баксуз, никад ништа не погодим, тако да ето, охрабрићу вас мало својом пријавом.
Evo obojica se prijavili xD
Ovo cu da odigram za hiljadarku, kvota oko 5.
https://s28.postimg.org/3urmdlvvh/Screenshot_2016_12_13_14_13_58.png
глупо је да правите такмичење да бисте бановали расног или бомбаша чак и да буду други. што се мене тиче имају имунитет ако су у горњем делу табеле.
Hahah ja pročitao NEKO umesto NIKO jbg. Pa brt ako stvarno niko ništa ne pogodi onda zaključavanje svake kladioničarske teme na forumu i trajni za otvarača svake nove.