Кладионица

1. и, псето, дај и твоје награде за такмичење да видимо.

2. PRAVILA ZA RASNOG
    brt svaki dan imaš soma kinti koje rokaš na maks jedan tiket dnevno koji kačiš u komentaru tamo na defki. ispratiš tiket brt i posle linkuješ komentar sa tim tiketom na temi i kaeš jel prošo il nije. ostalo će organizator da računa

GONSAR AZ ALIVARP

EDIT: haha Truć, kontam da ako se ozbiljno organizuje, može da se nakupi desetak ljudi.
    Dobro ti je ovo za donju polovinu tabele, može.

EDIT:

Jedan moj predlog, kad pseto izbaci defku, da je plusiramo odmah svi da ode u popularne, da je ne trazimo posle po stranama.

A možeš je i bukmarkovati, znaš li to?

3. Ахјаха е јебем ти Србе кад нам је највећа награда туђа несрећа

4. цица дразо, колико видим, ти би био први фаворит, свако мало нешто погодиш.

5. додајте у правила ако се игра сваки дан да неко не може неки дан, па да може дан пре тога два тикета или нешто сл.

6. а и шта ћете ако нико не погоди ниједан тикет? скроз реална опција.

7. Ahahahha thilmo nubara pičkarska ne sme da se prijavi za takmičenje pa sere nama sa mudima hahaha

8. додајте у правила ако се игра сваки дан да неко не може неки дан, па да може дан пре тога два тикета или нешто сл.

Ovo može ako je maks jedan tiket dnevno. To je čak i bolje od mog predloga sa tri komada.

а и шта ћете ако нико не погоди ниједан тикет? скроз реална опција.

Jebati ga svakodnevno, to mu je dovoljna kazna

9. Biće manjih problema oko konverzije valute xD

10. слепи, прочитај још једном. не један да промаши све него да сви промаше све тикете.

е, а сад капирам твоју комбинацију слике и имена. слепи, ћорави, ћоки...

11. а колико дуго траје такмичење госн Косовац? лоло па ако је трајање месец дана неко у теорији може да победи са једним тикетом, сваког дана да јури неки астрономски тикет

12. Неће бити проблема око валуте, све влашке динарске тикете пребацујемо у српску конвертибилну марку

13. па, лаки, исто као и иначе кад играш кладионицу. :)

14. Sudeci po dosadasnjim tiketima prva dva mesta rezervisana za bombasa i drazu, realno

15. Ja sam svakako u banu ako ne budem prvi jer ko god pobedi će mene banovati hahahaha
    Al boli me kurčina biću prvi.

16. расни, буди у горњем делу табеле и имаш имунитет.

17. ја је дефинитивно не играм тако, квота 2 макс, некад се дрзнем па ставим 3, ту и тамо изгубим разум па ставим преко 3. то што се тиче ''озбиљних'' тикета
    али за ову прилику бих могао да се упустим у такву авантуру

18. Tilmara stavio ovo za plusiranje samo da pokaze kako mu nije stalo do svadje sa psetom u fazonu nije on vredan toga, ako bi to ucinio onda bi bili isti tilmo samo udjes na njegov profil tu ti je defka

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.