Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Solidno vadjenje xd
Za noekoga ko se NE KLADI
Gibson 11.5 +
Anderson 13.5 +
Vilijams 15.5 +
Gasol 18.5 +
Bil 22.5 +
Gasol ti je minus jbg
Videćemo prijatelju
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3002#post_3668047
Bilo je solidno kad su prosle 2, dok sam cekao sentetjena i bordoa bilo je fino vadjenje a kad su se zavrsile bio je kurac od vadjenja xd
Hahaha ps na kvotu milion stavlja sumu dobitaka cica draze
Cestitke coakg sto kaze nikolas KONACNO i ti da uzmes hah
*dva dobitka cica draze xd
Bacio sam neki ludi nba ima svega i igraca i lebrona minus i levina minus i kazinsa minus i cikaga i hendikepa velikog na memfis i klivlenda i naravno ko bi pustio plus na plamlija pa videcemo
Inace ako dodje plamli ko sto hoce opet cu muda pojesti sto nisam igrao samo pluseve na njega, kalatesa i kurbanova sa dve glave jbt bas sam volina od zadnjih 10 kola 8 puta su dosli plus sva trojica
Plamli sinoc natrpo kazinsu 27 poena, a ovaj njemu 55 jbg
Pa nikakav je defanzivac ali koga za to boli kurac samo nek on ide u plus pa nek daju 200p preko njega
I kaminski se ne treba propustati isto
Au Nikolase dobar tiket, ako se ne varam pao si samo na Bila :(
Ja sam pao na 2 tiketa na Walla jer sam bio ubedjen da ce doci - s obzirom da Cikago dobro brani njegovu poziciju a da on daje 4,5 poena manje na strani..
Prosao sam neku bedu
Klivlend 1
Detroit manje
Buker +
Gibson +
Cisto da budem u plusu
Gasol rekord karijere, ne znas pojma papete!!1
http://i.imgur.com/IXA8rBI.jpg
Mene nastavljaju da jebu svi redom kako ko naidje
A gde su ti kovači moje sreće zar ste zaspali
Lebron 29 :/
Lebron 27.5 -
Džekson 14.5 +
Čikago - Vašington 214.5 -
Atlanta - Minesota VH2 7.5
Lilard 28.5 +
Bil 21 :/
Gibson 11.5 +
Anderson 13.5 +
Vilijams 15.5 +
Gasol 18.5 +
Bil 22.5 +
Efes 2
CZV - Real 166.5 -
Danston 8.5 +
Kuzmić 9.5 +
Kerol 10.5 -
Kajmakoglu 5.5 +
Pangos 9.5 +
Meli 12.5 +
Ispratiću ovo brt, samo to ću i da odigram danas.
+1