kakvo rokanje 4 doktora poslednja 2 kola, igrali milvoki klivlend 2 meca, s jedne strane brat ante i dzabari doktori, s druge irvinig i dzejms i samo sipaju, steta sto milvoki nije dobio prvu, u produzetku dzejms trojkom razbio sve jbg
kolko me jebe porter iz wasingtona, dva puta ga odigram za svo ovo vreme, prvi put sjebe butinu u toku utakmice i ne vrati se, nocas sjebe ledja i ne vrati se
Jankunas je nagazna mina po meni ovde, ako bude imao veliku minutažu dolazi over prelagano. Moskovljanima je ubacio 30 poena, a gde neće ovima iz Uniksa bar pola... Težak rusofob xd Ovo ostalo prepisujem od Mitketa
Јанкунас има температуру и питање је колико ће моћи вечерас, тако стоји на сајту Ел. Не бих га ни ја играо да није тако. Плус се уздам у глупе фаулове који га красе у посљедње вријеме.
Mislim da je red na nikolasa
Danas mu je slava, kad ako ne sad jbg
Al ja cu odigrati i nesto moje, mislim da je dosao red i na mene
Da li ste znali info da Love ne igra, zasto Dzejms - lol ko ce da da kos..
Vidim ja da mi je prolaznost NBA>EL definitivno
kakvo rokanje 4 doktora poslednja 2 kola, igrali milvoki klivlend 2 meca, s jedne strane brat ante i dzabari doktori, s druge irvinig i dzejms i samo sipaju, steta sto milvoki nije dobio prvu, u produzetku dzejms trojkom razbio sve jbg
Gde sam znao da ne igra lav...a sva cetvorica ulegli u plus jbg
i to 2 dana zaredom, znaci 8 pluseva ukupno
Pa ti si car, ne zanima te ko igra i ne igra, samo eci peci pec bolje daj meni pare da ti odigram vidis da me kenja delimo dobitak xD
kolko me jebe porter iz wasingtona, dva puta ga odigram za svo ovo vreme, prvi put sjebe butinu u toku utakmice i ne vrati se, nocas sjebe ledja i ne vrati se
Браун 13,5 +
Љуљ 18,5 -
Јанкунас 13,5 -
Парахуски 10,5 +
Лоџески 13,5 +
Мели 11,5 +
Мицов ск 4,5 -
Gde je ovo igrano, mitke?
Da nije velika granica? Cenim da će ga Brančilo pojesti https://s28.postimg.org/xbuxtczx9/IMG_20161222_124905.jpg
Evo prepišite mitketa i uzmite pare, odlično izgleda tiket.
Јесте макс. Чини ми се реално, али немој да затежете много кеша, послије ја крив. :)
Gotovo je sada ja zategao
Mitke, nikolas i ja-valjda neko ubode neki kurac. Skinuo skokove sa mitketovog samo
Jankunas je nagazna mina po meni ovde, ako bude imao veliku minutažu dolazi over prelagano. Moskovljanima je ubacio 30 poena, a gde neće ovima iz Uniksa bar pola... Težak rusofob xd Ovo ostalo prepisujem od Mitketa
Ja cu i jankunasa i jos jednog na ecipecipec pa cu stavim soma
Јанкунас има температуру и питање је колико ће моћи вечерас, тако стоји на сајту Ел. Не бих га ни ја играо да није тако. Плус се уздам у глупе фаулове који га красе у посљедње вријеме.
Dobro ajde stavicemo ga sta se ljutis
Mada ti sto su upitni vazda natrpaju