Alžirce uvatio, Roma preokret, Fio Nap ušlo gg, Toro vodi čekam da daju još jedan, Palermo vodi, ali mora Kaljari pička da me jebe i sudija sa penalima, igrača više majmuni imaju i poduvaće ga od Sasuola smrdljivog.
EDIT: I Bragu uvatio.
ако може и успут за еспањол да дају један гол макар за х, не било јој заповеђено, мислим ако јој је успут онако, мада и не мора баш, испоштовао мели већ да не буде минуса данас него и слабашног плуса, али ето, алав сам.
http://i.imgur.com/oXdHtq6.jpg
Treci sam bacio od besa hanikat mi ga metno u guzicu samo on za 16-18(nisam siguran)
Alžirce uvatio, Roma preokret, Fio Nap ušlo gg, Toro vodi čekam da daju još jedan, Palermo vodi, ali mora Kaljari pička da me jebe i sudija sa penalima, igrača više majmuni imaju i poduvaće ga od Sasuola smrdljivog.
EDIT: I Bragu uvatio.
kaljari sasuolo skolski 7 + 2-1
Kaljari brat moj ajde još Toro da metne još jedan Milice pomagaj.
uhvatio viljareal-betis 3+pp
Poziva se milica na salter kladionica fadjo ceka ajmo cop cop
ако може и успут за еспањол да дају један гол макар за х, не било јој заповеђено, мислим ако јој је успут онако, мада и не мора баш, испоштовао мели већ да не буде минуса данас него и слабашног плуса, али ето, алав сам.
Jebem mater golmanu Đenove.
I Belotiju
dobro je, sve dolazi kako sam predvideo
hahah ali što dangubić treće kolo zaredom daje 4 poena u prvoj četvrtini i tu staje
Evo espanjola coa
Dabogda im se opet surduknuo avion negde.
ја само да се захвалим милици иако није запевала, еспањол изједначио, ја успешно окончавам дан, одох на пиво и сутра чекам предлоге одавде.
Nema leba bez motike.
hahaha kako bre mene nekad ne usere ovako jebem ti život
bravo coa, solidno jebeš dva dana, uživaj jbg jer po nekom zakonu verovatnoće nećeš ništa pogoditi do februara sig
Pa sta si igrao koji kurac na espanjol kad je kec 1,55 a tebi i 1x odgovara :D
nisu mi cale i kava dali 50e da stavim na inter, sad se kaju
Coakg i cica draza zavode red na temi kakva su vremena dosla xd