Ja sam jos i u plusu danas a zamalo da im se najebem majke
Hanikat za oko 17 i pangos za 16, izasao jedan od 11. Usao sam 3.
Danas prodjem kad sam najbednije uloge stavio da mi je ulazio po jedan proteklih mesec dana poigravali bi ovuda
Bacio sam i neki nba al me mogu se setim sta sam igrao
Nek je bar nekog uzeo lovu večeras.
Svi cestitaju coi a meni niko bravo da kaze osecam se malo zapostavljeno :(
Torino jebeni
pa i ti se zoves aleksandar ps, ja sve vreme tebi čestitam ;)
Ne znam dal da budem srecan zbog toga ili tuzan sto si mi rekao da necu nista pogoditi do februara o.O
Ma armine, uživo kad je prošla EL, na poluvremenu igrao italijane neke i ovo, pobednik ostatka meča.
aha ok svaka cast, preporuka da stavis sve sad na bogdanovic - whiteside + vucevic + olridz +
Mislim da imam bogdanovica plus i vucevica minus
Evo poslušaću dok stignem kući ako ne počinje pre 1.
Pa neka dodju obojica minus padnete obojica i mirna backa xd
Ibaka 14.5 + Horford 15.5 + Tig 16.5 + Pol 19.5 + Karmelo 23.5 + Džordž 23.5 - Tompson 21.5 - Furnije 18.5 - Vilijams 16.5 -
Честитке Цоама од мене и мојих. Сутра ћу за Евролигу да изаберем по једног играча са вукајлијашких тикета, јер у последње време све неке идиотске замисли стављам.
Bas volim sto ima el i sutra
Tip: kad god ima ovo duplo kolo u drugim tekmama razlike su dosta vece, svi dobijaju sa 10+
Nikolase otkud toliki plusevi??!!??!!! Xd
Edit: kasnis brt voleo bih da si ranije bacio tipove :(
secate li se prosle sedmice kad smo se salili na aleksandarkg racun, kao on maler i obara tikete minesotu etc etc..e pa evo sad.
Hmmm pa ovaj moj tiket nije video i dosao je a onaj koji je video je bio gotov na prvom paru pa ti vidi xd
znaci i danas je ugrobio ljude
tadeus jang plus
Dajte mi dva najsigurnija iz nba, moze igrači moze i utakmice.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Ja sam jos i u plusu danas a zamalo da im se najebem majke
Hanikat za oko 17 i pangos za 16, izasao jedan od 11. Usao sam 3.
Danas prodjem kad sam najbednije uloge stavio da mi je ulazio po jedan proteklih mesec dana poigravali bi ovuda
Bacio sam i neki nba al me mogu se setim sta sam igrao
Nek je bar nekog uzeo lovu večeras.
Svi cestitaju coi a meni niko bravo da kaze osecam se malo zapostavljeno :(
Torino jebeni
pa i ti se zoves aleksandar ps, ja sve vreme tebi čestitam ;)
Ne znam dal da budem srecan zbog toga ili tuzan sto si mi rekao da necu nista pogoditi do februara o.O
Ma armine, uživo kad je prošla EL, na poluvremenu igrao italijane neke i ovo, pobednik ostatka meča.
aha ok svaka cast, preporuka da stavis sve sad na bogdanovic - whiteside + vucevic + olridz +
Mislim da imam bogdanovica plus i vucevica minus
Evo poslušaću dok stignem kući ako ne počinje pre 1.
Pa neka dodju obojica minus padnete obojica i mirna backa xd
Ibaka 14.5 +
Horford 15.5 +
Tig 16.5 +
Pol 19.5 +
Karmelo 23.5 +
Džordž 23.5 -
Tompson 21.5 -
Furnije 18.5 -
Vilijams 16.5 -
Честитке Цоама од мене и мојих. Сутра ћу за Евролигу да изаберем по једног играча са вукајлијашких тикета, јер у последње време све неке идиотске замисли стављам.
Bas volim sto ima el i sutra
Tip: kad god ima ovo duplo kolo u drugim tekmama razlike su dosta vece, svi dobijaju sa 10+
Nikolase otkud toliki plusevi??!!??!!! Xd
Edit: kasnis brt voleo bih da si ranije bacio tipove :(
secate li se prosle sedmice kad smo se salili na aleksandarkg racun, kao on maler i obara tikete minesotu etc etc..e pa evo sad.
Hmmm pa ovaj moj tiket nije video i dosao je a onaj koji je video je bio gotov na prvom paru pa ti vidi xd
znaci i danas je ugrobio ljude
tadeus jang plus
Dajte mi dva najsigurnija iz nba, moze igrači moze i utakmice.