Иначе, могли бисмо да обновимо вукајлијашки тикет за следеће коло ЕЛ, свако каже једног играча и онда кад од девет парова падне само један, кењамо до краја живота оном који је предложио тог играча.
Neko je rekao i kalinic minus ali to nisam prepisao imam ga plus ja mislim nisam siguram sve mi se pomesalo jos sam ubio sad kilo jagnjetine i neki spricer zarumeneo sam se ko radmilokg
Ali ne plasi se ostaje minus sto posto sad ce fener da pritegne pa ce teo da krene sa zimskim carolijama usred moskve ono par trojki i asistencija za nikitu brata i to je to
Gotov sam prvoj tekmi. Kalinić jebeni. Nisam planirao da uđem u kladionicu posle bolnog sinoćnog pada na Torino za 28k ali jebiga, sad ništa do boksing deja.
Daj neku alternativu s poenima umesto klejburnovih skokova, da prepišem.
Tek sad vidim, ostavio postove i otišao da gledam CSKA - Fener, a i nemam pojma šta bih ti preporučio, za danas mi se samo Rajs čini kao verovatan plus.
Иначе, могли бисмо да обновимо вукајлијашки тикет за следеће коло ЕЛ, свако каже једног играча и онда кад од девет парова падне само један, кењамо до краја живота оном који је предложио тог играча.
Tako je Luidji promasi prvi sut, odlicno je tiket poceo ^^
Može, stevane.
I 'de baš burusisa uze, najnesigurniji mi je on onde.
Daj neku alternativu s poenima umesto klejburnovih skokova, da prepišem.
Nikita Nos Kurbanov vec plus, ma da to je to
Kurbanov najveci gospodin. Naravno da ga imam plus.
Od mene za taj vukajlijaski tiket slobodno mecite kurbanova, slukasa ili plamplija plus.
KO od vas je rekao hajns minus?
Neko je rekao i kalinic minus ali to nisam prepisao imam ga plus ja mislim nisam siguram sve mi se pomesalo jos sam ubio sad kilo jagnjetine i neki spricer zarumeneo sam se ko radmilokg
Mojne minus imam ga plus, Sarloa Hajns :(
Ja sam rekao hajns minus. Usralo ga da ono polukucanje uđe mater mu jebem, i odjednom nema ogastina tek tako, teško će biti.
Dodjes mi soma dinara ako udje u plus da znas
Odlično, 3. faul, rekoh da ga judo može namestiti na brze faulove i uvući u problem. Gde je "izvini", pseto?
Edit: A eto i ogastina, odlično.
Ali ne plasi se ostaje minus sto posto sad ce fener da pritegne pa ce teo da krene sa zimskim carolijama usred moskve ono par trojki i asistencija za nikitu brata i to je to
Brt nisam ni mislio da ce uci u plus jbg samo je post bio malo duzi a ja cesto bacam postove u rafalima
Ja imam jos Fridzona -
H2 na Fener 10,5
naravno Datome minus pa kad padam padaju svi
Wanamaker +
i Weeeems -
pravi narodni, ako dodje plata prosecnog Srbe eto je
lol Kalina 7p
Kalinic usao u plus
Psetovi tipovi ulaze u prvom poluvremenu haha samo datome da nastavi sa ovakvim sutem 0-3 burazer
Kalina 9 hahahaha ko je reko minus?
Gotov sam prvoj tekmi. Kalinić jebeni. Nisam planirao da uđem u kladionicu posle bolnog sinoćnog pada na Torino za 28k ali jebiga, sad ništa do boksing deja.
Nikad više minus na sadašnjeg ili bivšeg brata ciganja.
Tek sad vidim, ostavio postove i otišao da gledam CSKA - Fener, a i nemam pojma šta bih ti preporučio, za danas mi se samo Rajs čini kao verovatan plus.
Kako imam osećaj da će me sjebati Darušafaka na 1.30 kvotu