Кладионица

1. A ja ih pisao plus poena ukupno, oni koš ne mogu da daju 5 minuta jeboihotac

2. 5 minuta ne mogu ništa da ubace

3. Klejburn prešao u prvom, hajns valjda neće da eksplodira u poslednjih 10 minuta, nije toliko loše za sad.

4. Navijajte za darušafaku pls ako vam je stalo do mojih prstiju

5. Konačno igrači idu ekstra i neki djavo me natera da stavim cska i darušafaku kečeve

6. Još 3 komada, 'ajde!

A sjajno bi bilo da fener ne poludi sad do kraja i da se darušafaka natovari malo sa makabijem (po mogućstvu neka četvrtina 27-18, zbog šomija) pa da mi i taj pretekne da se ne izuvam dalje.

7. I da od tih 27 15 da Vonabiplej

8. I sad da mi neko kaže zašto je Darušafaka onako kriminalno odigrala prvo poluvreme da sam morao da ponovim sve igrače koje sam čekao večeras, a ipak može da dođe Darušamadafaka više poena. Ajde što su gubili, ali kako ih Makabi zaustavi na 31 poen za poluvreme

9. Na jednom imam cska mh (-5,5), na drugom darusafaka ki1 i na trecem darusafaka 81,5 + sjajno. Sto je najgore igraci idu vrh uz ova govna

10. I da, igrači idu odlično, ja sam samo Slukasa pao na jednom tiketu, čini mi se. A taj Slukas, ako se ne varam, u prvom meču u Evroligi ove godine nije imao nijedan poen i od tad je jednom imao 8 poena, jednom 9, sve ostalo dvocifreno, evo tek sad je podbacio.

11. Imam fener manje od 78.5, sreća pa sam igrao u mocartu, darušafaku 157.5 +, barsa manje od 159.5 i pao 1.

A pazite sad hajnsa u produžetku...

12. Šta, koliko mu treba, 5 poena?

13. 6 mislim. Tj. da ne da šest xd

14. Ma daj, pa ko daje 6 poena u produžetku

15. I to Hajns, misliiiim

16. Nije da ti malerišem :)

17. Ja ne verujem sta se ovo desava

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.