Кладионица

1. A ja ih pisao plus poena ukupno, oni koš ne mogu da daju 5 minuta jeboihotac

2. 5 minuta ne mogu ništa da ubace

3. Klejburn prešao u prvom, hajns valjda neće da eksplodira u poslednjih 10 minuta, nije toliko loše za sad.

4. Navijajte za darušafaku pls ako vam je stalo do mojih prstiju

5. Konačno igrači idu ekstra i neki djavo me natera da stavim cska i darušafaku kečeve

6. Još 3 komada, 'ajde!

A sjajno bi bilo da fener ne poludi sad do kraja i da se darušafaka natovari malo sa makabijem (po mogućstvu neka četvrtina 27-18, zbog šomija) pa da mi i taj pretekne da se ne izuvam dalje.

7. I da od tih 27 15 da Vonabiplej

8. I sad da mi neko kaže zašto je Darušafaka onako kriminalno odigrala prvo poluvreme da sam morao da ponovim sve igrače koje sam čekao večeras, a ipak može da dođe Darušamadafaka više poena. Ajde što su gubili, ali kako ih Makabi zaustavi na 31 poen za poluvreme

9. Na jednom imam cska mh (-5,5), na drugom darusafaka ki1 i na trecem darusafaka 81,5 + sjajno. Sto je najgore igraci idu vrh uz ova govna

10. I da, igrači idu odlično, ja sam samo Slukasa pao na jednom tiketu, čini mi se. A taj Slukas, ako se ne varam, u prvom meču u Evroligi ove godine nije imao nijedan poen i od tad je jednom imao 8 poena, jednom 9, sve ostalo dvocifreno, evo tek sad je podbacio.

11. Imam fener manje od 78.5, sreća pa sam igrao u mocartu, darušafaku 157.5 +, barsa manje od 159.5 i pao 1.

A pazite sad hajnsa u produžetku...

12. Šta, koliko mu treba, 5 poena?

13. 6 mislim. Tj. da ne da šest xd

14. Ma daj, pa ko daje 6 poena u produžetku

15. I to Hajns, misliiiim

16. Nije da ti malerišem :)

17. Ja ne verujem sta se ovo desava

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.