Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kako je danas na sav nba trebalo odigrati ukione poene plus i skoro sve igrace ove bolje plus osim karija palo mi je to na pamet u jednom momentu al brzo me proslo
sprdam se dosadno mi a pio sam neki prasak od prehlade ne mogu da zaspim nikako
Pa taj prasak bi trebalo da te uspavljuje
pa ne uspavljuje xD
spavao sam sinoc oko 14h sig
Pap de ces za novu ja kod drugara vrvtno
Pederbal
bolje ne otići nigde nego takva nova godina jebiga
imam 3 ''ponude'' vagam jos uvek. Ni jedna nije pederbal, ozb. Ti?
Ja radim za novu u butiku dnevnica plus 1000 dinara
Pap ne moze da se odluci izmedju tri servera xd
Pa bice ko obicna bleja, nego kao nova je e
dobar #skech @kosovac zauzeto
Hahah dobar ps
a jedna od opcija je i neki stan, sedeljka... Al mi se ne ide tamo jbg
U holivudu prijovicka za novu
Imao sam i ja opciju za klub odma sam odjebao, ako cu ikad vise u klub dok ne budem imao kesa za separe pljunite me
Realno je svugde sranje ako nemas separe
Pa upravo brate dosta mi je stajanja ko bednik, a i separe kad je to je pun kirac ljudi da bi se isplatile te 2 flase uslova i opet stojis ko kurac i sve isto svaki bozji put smucilo mi se n eh sirotinjo i bogu ai teska