Кладионица

1. Maya Berović peva u nekom klubu na Zlatiboru za doček

2. Pa vrv vendom ako je na zlatiboru

3. Arm separe se smanjuje na pola, ako ti kurva preko fona kaze da je za 10-oro ide vas 5 ako ste muski ili 6 ako su parovi nemoj da te lazu

4. Ljudi ljudi pa znate li koji je danas dan?

5. Danas je boksing dej, to je onaj dan kad englezi otvaraju poklone (kažem englezi jer mislim na PL)

6. Joooooj jedva čekam da vidimo sutra svoje poklončine, ja mislim da ćemo ih prejako usrati, hvata me euforija neka već sad.

7. Ајмо вукајлијашки тикет да направимо за сутра, свако нек каже један фикс.

8. Srećan boksing dej svima koji slave. Dajte tipove za ligu 1 i 2, pl i čempionšip ću sam skrpiti.

9. Jebes engleze denver sutra grmi

10. Идеја је да сви испратимо, наравно, ко оће да мења нешто или избацује, нико му не брани, али ваља и испратити цео.

11. Mada mozda bi se mogla malo dici uplata na denver dobitkom na engleze-grmecemo

Moze i ovo stecovo, dajte parove ajde

12. Znate kako kažu za boksing dej odbrana pijana od božića golova ko kiše.

13. Ja hoću, stec, ali tek sutra, dok vidim malo šta i kako, ali cenim lester lagano x ili neki gg ili čak dvojka da se proba na everton. Videćemo sutra.

14. Eto lester gg ako igramo neki ozbiljan tiket, bez gledanja ikakve statistike.

15. Armingov tip izbacujem s tiketa xdd

16. Ја бих да ми то ноћас скрпимо, да може да се уплати ујутру, после тога ћу да коњошем.

17. Nemojte neku mizeriju od kvota brt. Ili stavite al ja necu metati to

18. Sta znaci konjosati?

19. Спавати ваљда

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.