Кладионица

1. Sve i da puknemo, bar smo pokazali da ni tiket ne umemo zajedno da sastavimo, a kamoli državu da vodimo. Taki smo ti mi :(

2. Bila bi fora da fadjo odigra sve osim lidsa i okaci dobitan tiket hahaha ja bi se iskrivio od smija

3. Odigraću I ja Lids 4 od poslednjih 5 tekmi su dobili.

4. Kad su igraci lidsa bili pijani za boksing dej-nikad

5. Denver vh 2 (5,5)
    Jokara + (13,5)
    Plamli + (9,5)

Kvota 7,22 dal imam muda da zategnem momacki i najebem im se majke?

6. Jesi uveren toliko da bi se kladio? Xd

Jokara me brine jbg al kontam nema grifina da skace tu mozda ih iseva ofanzivnim skokovima i laganim poenima

7. jeste plamli plamli ali protiv valiancune se ne bih zaletao

8. jebem ti iz cista mira krenulo da se zeleni i dok sam aploudovao skrinsot prestalo, da li mocart zna nesto sto mi ne znamo ?http://image.prntscr.com/image/d262cef9e3eb467387deff07a542446f.png
    zelenilo se vimbldon 2, golova 2+ 3+ 4 + gg i gg3+
    sto znaci ocekuje se minimum 1:3 za vimbldon pa ima li ovde necega ??

9. po ce lo je
    i dvojka, i tri plus

10. ispratio sam te i ja s sto din, sam mi je wimb 2i2+

11. hahah pa znao sam ko ce se pojaviti cim je neka misterija i muljanje u pitanju

12. hahah kako je sutno ovaj penal kao da nema zglob hahahah jadov

13. Možda će Lebron i Irving da pauziraju večeras. Ja sam već lupio keca na Detroit na tiketu sa Denverom, vi možete da sačekate da vidite da li će igrati.

14. онда би ту могао кевин лав + у сваком случају, да се не чека?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.