Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
bravo fadjo, jebo si mu kevu
odigrao sam tri tiketa, i da li moram naglasiti da na svakom tiketu imam flitvud 3+?
Uostalom moj tip ide kako sam i predvideo vidi sa ovim majstorom sto je djagao arsenala 1-1 ili sta vec
Joj ne znam sta sa denverom da radim u dileji sam
Ja bih stavio i milijun eura da imam
Somi izvini brt ...
Flitvud me opako jebe na dva tiketa
Arm vidi vako stavicu sigurno ali je pitanje da li da vezem sa lavom ili da brutalno zategnem samo denvera al se plasim minesota scenarija pomalo a taman sam vratio 4-5 glava pa ne bih da im ih opet dajem zato bih pre vezao pa nekih 10k da metim al ako vezem to mi je opet nesigurica jer svasta moze da se desi....jaoj majko sto me rodi gresnog da se patim
A za ovaj zajednicki tiket mogu da kazem samo da mi je bilo bolje da sam tih 500 kinti stavio na samo moj tip xd
I krivo mi je sto nisu ranije pustili denvera da vezem sa celzijem toga se ne bih plasio uopste deset bi zalego na kvotu 4,275
Kad igra denver?
https://www.youtube.com/watch?v=9ybhGz_ER_4
ajmo za flitvud pls pls
Treba mi arsenal 1i2+, ubiše ih jebemti, i neće ovog aleksisa i bog
U pravi čas
stvorio se Flitvud
držao je lek u ruci
kaže da je da je doktor Filgud
Imam super sredstvo
trenutno mu dejstvo
sve sami vitamini, proteini
veruj mi, čuda čini
'ajde malo i za blekburn, uzeo sam od šomija to za neki tiket, valjda neće da zasere jebemuleb
Evo za Blekburn
https://www.youtube.com/watch?v=3DYqXalmqDA
Imam i ja lava, al ga ne bih stavio za 10k jbg, zna neretko da sjebe tako trpanje na igraca kad ne igraju ostali, mada isto tako moze i doci lagano
Mrtvi arsenal mrs u kurac
Arsenal da da 2 ili blekburn da uđe u 3+, ne moraju obe, ne tražim ja puno.
ja trazim samo 2 gola na Oxford - Northampton
Ništa, ja ću morati da se uzdam u Denver i Detroit, u Jokića i Bobana