Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa u mocartu, imas na uzivo domacin 6+, gost 6+ i bilo ko sa najvise 5 razlike tu bas cesto uzimam pare na to
Jebem ti ista stvar sa cska u hokeju mi se desila kao sa sitijem sta je ovo???? 7 kvota jebena 3 min do kraja i pade gol ili kako se to zove u hokeju dok sam cas izguglo kolko traje utakmica haha i opet da stisnem uplati ono prc pa jebemu majku mu jebem sad ne smem da igram nista kurac sa pogodim tri za redom
Видим, нисмо се баш прославили. 3/6, још сам ја деген ставио утакмицу која се игра сутра.
Хтео сам да будем на теми да пратимо, али дошао сам кући тек у 12, патио сам се с неким глупостима, тако да сам спавао до тачно Ибриног гола. Михтаријан и Борини убили.
Да пробамо следећи вукајлијашки с играчима ЕЛ у четвртак?
haha ps 3 puta po 20 minuta da znas ubuduce. Ja cesto igram lajv golove manje kad pocnu da se trpaju snazno pa se solidno podigne granica
о па ја за то нисам ни знао, кад се кладим уживо гађам с оне брљиве апликације, нисам ни приметио да има. фала.
Ja necu stec
Tj necu sa svima hahaha
kosovac zauzeto imacete osobnu poruku
Papet master valjda 3x20???
http://i.imgur.com/7GXlFUu.png
јебете ме, ево и с компа само ово видим. дајте помоћ, свиђа ми се та игра.
Odlicna je igra bude tipa 1,9 max 5 razlike sto je ako vodi anderdog do jaja
3х20, хаха, папет ученик прави.
хоћемо ово, или једноставно с ЕЛ утакмицама, границе неке, не морају играчи.
Evo coa
http://i.imgur.com/jP8hQIm.png
ааа, нов сајт, можда тамо има, сад ћу да проверим баш.
A sto ne bi svako tipovao sta mu lezi igrac, skok, asistencije somi zna dobro, hendikep, poluvreme....
има, то је то, хвала!
ја се играо на старом, нисам знао да се разликује нешто.
Да, ко шта оће.
има, то је то, хвала!
ја се играо на старом, нисам знао да се разликује нешто.
Noob alert!
uvek dobiju penal , pa se sve izokrene
Ja ne učestvujem u četvrtak jer sam danas oko 18h prestao sa kladjenjem.