Кладионица

1. A jebem ti klivlenda mrtvog pa kako sad ne odmaraju??

2. Ne zna se još ništa, Ps, zaleteo se Armin.

3. E pa jebite se vise sa zaletanjima sta sad treba da storniram tikete posle 2 sata jel

4. Poluvreme doslo la ga no rekao sam vam da je mast plej jbt duplanje klasicno. Sad me ispalo dzabe ulog 500 kinti na kvotu 14 koja je upravo pala na 5,5

5. Лајв Сити 2 сингл и то је то, ако оће оће, па после вечерас неки енбиај.

6. Kvota na buducnost 6+ je upravo pala na 3

7. Jbt sad uzeo da gledam ovde se ne zna ko je veci raspad xd

8. Kako su mi nabili pritisak bolje da nisam gledao, povedu 3 razlike 8min do kraja i reko sace ih nabiju kad ono brate...igraju ko ekipa iz kraja u kojoj su svi igrali basket poslednji put prosle godine

Dok ovo kucam neki daun promasi polaganje ostane mu lopta na prvom obrucu u kontri 3 na 1 xddd

9. Orlando - Memfis 197.5 -
    Vašington - Milvoki H1 2.5
    Detroit - Klivlend 1-1
    Klipersi - Denver 2
    Portland - Toronto H1 3.5 prvo poluvreme
    Nju Orlins - Dalas 49.5 - prva četvrtina

10. Ajde Siti! Jebena drugorazredna ekipa kad nemaju Aguera i Kompanija...

11. x mančester
    live

12. Kako mi drago sto nije pobedila buducnost kakva jebena skupina gradjana o.O

13. уплатио уживо на квоти изнад 2, сео запалио цигару и пустио на тевеу, пенал, ок, хвала лепо.

14. Ja cekao kvotu dva taman da stisnem uplati vec ucukao 1000 kad nestade kvota pise penal reko penal a ok nista ja samo pitao informativno xd

15. Zhajk
    x mančester
    live

pre 12 minuta

Zajk kad stavlja tip pre nego sto se zavrsi utakmica xd

16. хаха, псето, исти сам коментар хтео да напишем за жајктип.

у моцарту мислим да је 2.05 било кад сам ухватио.

него, хтео сам да те питам... у којој си кладионици играо оно уживо да будућност добија са 6 разлике?

17. сити поштује елегантно.

сад бих играо да дају још један него ми се не баца више пара данас.

18. ima to u mozzartu da se igra kilograme

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.