Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobro je vodi briz.
ето, брижита испоштовала, нашла златну средину
сад још само колета мамција да испоштује брт Њука
Mitros on fire je imaš odličnu šansu glavom, ali ovi se valjaju gosti i glume, pa videćemo šta će biti
svašta će biti
njemacka osvaja sig
Dajte nba igrace.
ali ako obecas da ces stici da uplatis iks De
kad god pomislim na neki veci dobitak i na to kako me pare ne bi iskvarile
http://i.imgur.com/ltOZen0.png
e aj prestanemo da se kladimo ahhahahhahahha
па није исто кад ти ово кажеш и кад каже неко други, колико год ти мислио да је смешно.
жале, а да су свирали неки пенал њукаслу, па то би била тотално обрнута ситуација после, сигуран сам!
prvo stavlja velike uloge na tiket, sad recenica "e aj prestanemo da se kladimo" stvar je jasna profil mu je hakovan
znaš šta ko je gledao tekmu lako je zaključiti da je matori >Benitez ranije pustio Mitrović rešio bi tekmu, jer bi dobio na skok igri, kao što je dobio sad pred kraj, ali kasno brate mili, a i imao je jednu dobru šansu samo da je jače udario.
U svakom slučaju bilo je lepo igrati se danas.
Dobro, budi dobar, naiđi nam opet za dva meseca, uvek smo tu da te ugostimo.
zdravo braco da li neko voli igrati nba igrace
Voli Tilmo xD
Tilmo jesi nahvatao Stiva Frensisa plus? Trejsi odmarao, ovaj imao sve lopte za sebe. Izi mani.
Ne igra dzejms igra irving, po meni je to pobeda klivlenda, detroit indijanci trenutno
E nek se jebe i irving sad, igrao sam plus na lava, uz toronto i denver.
Je l' to definitivno tačno, ili se opet zalećeš?
Da zategnem i irvinga na drugom uz mekkoluma pa šta bude.
Zvanican info, a mislim da je to cak bolje za lava, ovako ce imati tecniju igru dosta, sam sa panjevima ne bi bog zna sta uradio
Mada on je panj najveci tu, i za odbranu je kurac, da nema taj sut nikad od njega kosarkas