Кладионица

1. Kako bre sad igra irving sto jebete

2. Pa u picku bre materinu kako tako lupetate gluposti ne razmisljate o posledicama

3. https://www.youtube.com/watch?v=IbOjf1BEG1M
    Šroder 19.5 +
    Kazins 31.5 -
    I naravno brat crni grk 25.5 (majku im jebem i granicu) +
    https://www.youtube.com/watch?v=OOEWSmcxq0c

4. Maya izgleda baš voli svoju familiju!

5. Ovo su kladionice izlomile narod danas, sta se radilo sa kvotama na klivlend, najpre neki novinari pustili pricu da se lade ova dvojica, pa popodne trener rekao da ce igrati kao tad sam ja napisao ovde i odmah potom video da se izmenio opet status za irvinga i lebrona da tek treba da se odluci i evo pre 20min objavili igra irving, lebron ne, nit da si siguran sa ce detroit uzeti nit klivlend, sah mat sirotinjo, rece kladionica

6. Joj zivote, pa da veceras potop, jos ako Denver ne dodje sam cu sebi iscerati zube i skupljati ih polomljenim prstima

7. Sranje pesma ova Izvini tata

Maya Berovic - razočarala je

8. Pa dobro picka mu materina ovi vicu ne igra lebron i irving pa igraju ovaj dodje sere po mayi berowic ja razmisljam dal da kenjam nesto pa da se ko tilmo vadim da sam bio pijan tiket stoji cuci pare su legle kapitalistima katolickim da uzmem konopac da se obesim jedino

9. Ne seri bre, pomutila ti je razum, budi objektivan jednom u životu svom

10. Objektino: maya boginja prve pratilje marina stanija i afrika(subjektivan sam)

11. Браво пс. То су те четири, само не знам по ком редоследу бих ја то поређ'о.

12. Haha vidi ga cegi brat

13. Brt ja sam subjektivan jer sam se pipao sa afrikom na zadnjem sedistu forda moga ali stanija je najbolja sigurno, maya ima neki kurac ne znam sta a marina ima harizmu ludnica kurvarluk i vrhunsko pusenje i jebanje iz ociju izbija

14. Dobro brate pričam o ovoj pesmi

Jokić minus

15. Nemoj bre jebote

16. Ni jokic minus ni pesma losa

17. Cuti samo jebiga ako ne znas sta da kazes

18. Kosovac zauzeto
    Brt ja sam subjektivan jer sam se pipao sa afrikom na zadnjem sedistu forda moga ali stanija je najbolja sigurno, maya ima neki kurac ne znam sta a marina ima harizmu ludnica kurvarluk i vrhunsko pusenje i jebanje iz ociju izbija

Потписујем сваку реч. Осим овог са пипањем Африке у Форду. Нажалост.

19. Vreme će pričati umesto mene

20. jer sam se pipao sa afrikom na zadnjem sedistu forda moga

Imaš li dokaz u vidu slike na pretprošloj rakijadi na njihovoj oficijalnoj stranici na fejsbuku?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.