Кладионица

1. Jebeno se osecam kao kad na uduplanom flopu povucem ol in na kentu ili boju iako znam da to nikad ne treba uraditi. Ili kad nekoga stavim na daske pa me izblefira posle eto taj glupavi bedni osecaj kad se gadim sam sebi znaci kao da je marinici dosla kod mene gajbi skinula gace i legla i rekla jebi me a nije mi se digao eto to je najpribliznije u stvari

2. aj bre kao da je prvi put glavu gore stari bice bolje

3. Brate nisam ja smarao za jokaru neko dukka dok je pljuvao mayu cisto da razjasnimo :D ja sam samo da se ne bih zaletao na plamlija i eto udje i on jbg
    A za lava sam pisao, 20min poslednjih nije igrao, opet sah mat kladionica izradili su sve sinoc

4. Мислим да је Армен имао најбољу намеру, информације су све а он их је само преносио.

5. Naravno da je imao najbolju nameru nisam ni mislio da me je zajebao ja sam se zalio na sebe sto me je lako preokrenuti da ne opalim ono sto hocu, cak i da sam bez plamlija bilo bi grmaljine a da ne pricam sta bi bilo da sam momacki zategao denver, jokara, plamli pa izbio bi na skoro tri iljade i reko laku noc meni dosta

6. A nije istina ni da nije igrao 20 min, igrao je 36min e a sad to sto je za tih 36min imao sut iz igre 4 od 638282833 to je druga prica

7. 26 минута у игри, и на пола треће је имао 17 поена, изашао негде на 3 минута до краја треће и фалабогу да није ушао више јер су се ови брзо одлепили. па јебем ли му матер ја мало, а кад је леброн на паркету успе да утрпа 25+ поена, говнар.

и после гледам, да ли торонто и денвер да вежем на квоту 2, ма као нека, није хтело, шта сад. слепац одвратни, изјебао ме је крвнички.

8. Ja sam sinoc isao psetovom taktikom, gledo gde je visoka granica i rokao minus a gde je mala udarao plus. I doslo je, al cenim da je pocetnicka sreca..cu si probam i veceras.

9. Od kad je to moja logika?

10. Janković 16.5 +
    Tatum 12.5 +
    Kerol 11.5 +
    Buboa 13.5 +
    Doelman 10.5 +

11. VAS IZ DAS NIKOLAS

12. Nije valjda el????

13. @kosovatz zauzeto

Imam dve vesti dobru i losu kao u filmovima xd

Gledao sam dalas, do sada su imali jednu sivu tekmu a sleduje im jedna crvena.

Dobra vest je da su ispusili tu sivu, tako da tabela sljaka samo tako. A losa vest je da im je sledeca crvena tacka protiv Golden Stejta xd

14. Hahahahahaha inace bi dobili da nemaju tacku a

15. A realno je tabela jebanje keve jacu stvar za kockanje nisam video i evo obecavam sada i sebi i vama sve ostale tacke kolko god da ih bude igram singl pa nek je i 1,2 kvota boli me kurac

16. Ne nego ce biti kvota fazon 1.03 ako je i bude uopste xd

17. Dragi papet master gde gledas te tackice? Primetio sam zavisnost pominjanja tackica i pogadjanja utakmica i voleo bih kad bi podijelio tu informaciju sa drugarima.

18. Hej papet master a da razmisljamo ovako: hendikep na gs protiv tuznog dalasa bi svakako bio 10,5 znaci ovako moze sigurica da bude svaki ponudjeni do 15-16 plus posto ce to biti nadrkavanje dalasa mogu se ocekivati neki minzscici a durent im igra najvise u zadnje vreme kari se mozda izlozi da ih natrpa jer je protiv klivlenda bacao cigle

19. U pvt mu posalji nemoj ovde prosli put pala kvota jbt

20. A za 1,03 znam zato se smejem brt

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.