Кладионица

1. Ne mogu da prestanem da se tresem. Pička im materina, od kakve grupe građana za malo da izgube. Bolje da ništa nisam gledao.

2. Pa u picku materinu, da nisu pogresili? Lav je dobacio do 20 zar ne?

3. Probao sam drazin sistem lolo

Ovaj za 20 din sam hteo 200 da uplatim al se zajebo. Zali bize kvote.
    https://s27.postimg.org/ycebq05df/Screenshot_2016_12_27_08_37_42.png

4. Jesi realan da mi sada kacis ovo jbt

5. Kevin Ljubav zakopao me, pa i Denver i Detroit dosli, zasto nisam singlirao zasto sam pohlepan :(

6. jel ste svi singlirali Denver sta se desava jel ima za klabing pooara

7. Sta pizdis pseto, pa dosao ti denver jbt.

8. Pa malo mi je bilo jebem ti govno alavo

9. Arming me izjebo hteo sam jokaru kao sto sam i napisao

10. malo je, sve ovo malo je, sto odigrao si, al to si ti

e sinoc kad je dukka omalovazavao Mayu morao sam da potrazim neke slike iz njene mladosti da vidim o cemu se tur adi i mogu reci da je covek u pravu, boginja hah a makse

https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/21208/maya_0.jpg

da pogadjam, rodom je nedje iz srednje bosne (nisam proveravao casti mi)

11. Pojeo dam tiket jutros. Ozb. Povadio se solidno taman i opet se govnam ALI ALI nije ni u parama stvar tj jeste u parama ali ne zato sto sam pukao nego zbog propustene jebene sanse da im se najebem majke kad sve imam nacrtano bukvalno... I sto ne slusam sebe jebeno-odlucio sam denver i jokara plus zategnem momacki cao zdravo soma i dvesta odi vamo ne kladim se do sledece tackice. Ne...prvo pap kaze seti se minesote ja se ukenjam smanjim uplatu onda uleti arm ne igraju dzejms i kajri lav ide sigurno ja pomislim sta kurac jokic ipak je zelen daj lava on je sigurica i to na 19,5 a u mocartu 20,5 bio i sta sam uradio? Prvo sam navukao maler onim zajednickim tiketom i plus nisan stigao da odigram dva svoja jer trazim budjave 1&2+ prvo igre koje igrate ne znam samo gde nalazite ta sranja a oba bih prosao momacki 25k ta dva zajedno al ne nerviram se kao ko ga jebe veceras denverica i posle sve ovo opisano... A denvet sam prvo hteo da zakucam sa celzi sigurna pobeda 2,25 kvota milina jedna pa ako ne dodje celzi da zategnem samo denver uvece a ako dodje onda denver i jokic al eto kad se tako nesto uroti moze samo karabanana da prodje. Izmedju mi njukasl utera kurac jer ispratim zajka jebenog i vasington poluvreme kad sam krenuo na spavanje lav bio na 7 vec. Popisam se i na temu i na sajt samo sam nagovestio papu i to u pvt za lava i odma pusikarevic ko da je ukleto sve jebem ti.

12. I evo sad krene i hajka na mayu pa ne i treba da nas jebe lav necu vise ni da ulazim ovde

13. . Ne...prvo pap kaze seti se minesote ja se ukenjam smanjim uplatu

haha nema cim se uplasis gotovo, onda bolje i ne igrati

e jel samo meni ovde Kaca deluje kao davno izgubljena sestra Pedje Medenice

http://www.svetplus.com/images/vesti/254493988.jpg

aj opusteno za mayu lepa je sad al ni do kolena Sandri i Marini, realno, o Staniji da ne govorim

14. Da sad kao vidi ga momak u bedaku teskom aj makar ne moram mayu da blatim kad vec ne mogu da mu stvorim soma ipo u dzepu koje je trebalo da ima trenutno

15. i da, ja sma hteo denver + detroit da odigram u dublu da grunem sve ovo sto sam digao zadnjih par dana al usro sam se da ipak ne igraju ova dvojica a eto lagano doslo, sta sad evo veceras plodimo sig

16. haha, dodji da te zagrlim brt

17. I nisam se ja usro ne znam koliko 22k od onog tiketa juce sam stavio al sam planirao 4 glave da zakucam na denver i jokaru da im se najebem mame katolicke za sve sto su me jebsli zadnjih meseci

18. Pa treba mi zagrljaj stvarno brt sad cu otici kod kurve majke mi

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.