Кладионица

1. Pusti, izrktaće se i otići će sam, bolje je tako. U suprotnom će ovuda da baljezga danima kad ispuni cilj i shvati da ipak nekog iritira, neka ga.

2. Ma me nervira me zabole me samo sam razmisljao naglas fazon

3. mrtvi dubljevic da 8 poena u prvoj četvrtini i završi utakmicu sa 10, jebem mu pleme daunovsko

4. Minusi su keva bez zezanja cas posla se neko povredi, nabije faulove, umre, izadje da se ladi...

5. Znaci minus donosi sto faktora a plus samo jedan

6. je l prati neko ovu aba ligu ? je l prebaci neko 120 poena po mecu majku im jebem odvratu cigansku i ja glupan sto igram nasa govna govnjiva ostalo sve doslo samo sakic mrtvi jos 15 poena mu treba a toliko ceo tim da za cetvrtinu mrtvu hahah jebem li vam majku

7. ma sranje je minus jbg, to nikad ne stavljam na neki ozbiljniji tiket...šta kao sad treba da navijam da neko ne daje koševe, čemerno je to

8. neka daju koševe, to ih čini srećnim, što bih ja bio protiv nečije sreće

9. Ja na ozbiljniji tiket pre stavim minus nego plus

10. Pa proslo kolo evrolige ona tri veca sto sam prosao na svakom je bio po minus

11. по информацијама које човек може да покупи бивствовањем на овому форуму, дошао сам до закључка да би лик са овог канала лагано могао бити Шомеу23 хаха

https://www.youtube.com/watch?v=oLD_YKOwzwM

али није :(

12. dal somi prica u rl ono LE LE LE LE LE

13. Tacno cu se jednom izgasirati lose i bicu najveca debilcina ikada koja je prsla na netu ima da platim nekome ko ume da vas nadje preko tih ip kuraca i da krenem redom po kucama da vam sutiram samare jebem li vam majku bezobraznu zakrzljalu svima

xaxa..velikani su vec rekli svoje o ovakvim slucajevima

Ponekad pomislim da niste ljudi

http://www.zapadnisrbi.com/images/zasluznisrbi/knjizevnici/ivo_andric/Andric_Ivo.jpg

Nego govna

14. Pa brt jel ti se desilo nekad da negde sedis cirkas sprdas se i skupe se klinci sistavci i siste(sta bi drugo sistavci radili jbg) al ti ono kuliras jebe ti se i onda posle 2 sata kad se oni bas naprze jer to sto ih svi kuliraju shvate kao da ih se svi plase pa usput nagaze i tebe uzmes i najebes im se majke

15. da ne znam kako se preziva, ne smem da napisem
    jel prosao brate

16. znam na sta mislis ali gledam da izbegavam probleme, zadnji put kad sam se potukao ispalo je sranje jer me je lik zamenio sa nekim skroz desetim likom i napao me iz cista mira, a tu mi bio ortak koji radi kao instruktor u teretani i kapiras sta se desilo..slabo blejim na mestima gde klinci siste, vukajliju ne racunam (:

17. gledam sta da odigram i sad citam u jednom trenutku westbrook manje dolazi sig, ide na dragica koji kida odbranu, pa onda hej vidi ovaj info dragic ne igra izlomice iz westbruk, pa onda opet igra..umrite vise

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.