Кладионица

1. Ne znam pancero

Pa i ja slabo blejim vecinom sam po kraju jer sam penzioner vise a u kraju se uvek zna ko je ko i ko kako sa kim itd pa tih problema vecinom nema samo se prisecam neke blize proslosti

2. A to ovaj igra ovaj ne je pusenje kurca dok nije zvanicno ili espn njima verujem vise nego sebi xd

3. dosao je , sad mi rece ortak, 15, osim ako ne lozi.

to sto kazes, u kraju se zna ko je ko, nema foliranja uopste a i ako neko pocne da se tripuje odmah se spusti na zemlju.

inace, cekam jos (ne razumem se u nba, nalupetao sam)
    m. conley 17,5 -
    Gordon 17,5 -
    Kanter 14,5 +
    westbruk +
    klarkson +

4. Dusnae pvt na fejsu

5. Nba je najbolje lupati. Osim plamlija on je burazer ulazi u plus 95% meceva

6. Rekao bih da te loži, dončić je na 6.

7. znaci zna se ko je ko, znaci postovanje, znaci tebra mojne pravis sranja pogotovo ako si shistavi klinac (ili bombas xD)

https://svetnavijaca.files.wordpress.com/2015/02/8.jpg

8. Admas u mocartu 10,5 pa nije toliko rahitican iako ide na Whitesidea, ne znam dal i njega da ubacim u neki dubl, mada sam vec odigrao kantera na 13,5+ i memfis poene manje..

edit

imam na nekoj zmijici goberta 13,5+ i evo sad mu je vec 14,5 kakva ciganska kladionica mocart, kad neko od vas bude otvorio istu odmah prebacujem tamo sve novce da znate

9. ceakam samo 2,5k ali oh kako bi mi legle, treba mi da bih izvukao na pokeru mesecnih 6000vpp poena i da predjem nivo da postanem od vojnika narednik, pa cu imati freeroll turnire mesecne nzm koliko cesto, ali do 500e nagrade, to je dobra ekskruzija. koliko cesto igras teksas uzivo, i koliko si spreman da vozis km zbog pokera

edit:
    александаркг

Rekao bih da te loži, dončić je na 6.

-- zar nije to zavrseno odavno? kad tako kazes zvuci kao da se jos igra. sad cu da p roverim xd

10. Nisam mislio nista lozacki brt nego ono u kraju znas ko ce se nasmejati i reci a vi ste deco ludi a ko ce ustati i zalepiti mu dandaru

Ima kod nas u kladzi neki matori ivica deluje kao beskucnik a lik ima milion sto bi pezos reko tuca u pesnicama tuko se od vardara do triglava u svoje vreme bio najjaci u kraju ni panduri ga bez imterventne nisu dirali. Njega sistavci npr nikad ne cimaju jbg olupace ih ko crep al zato one cigane sto igraju tombolu stalno maltretiraju

11. Pao sam na jebenj real madrif u kosaeci pa jebem vam majku krsljevsku ubpicku govna jedna od kog vi gubite pa nisam cuo za ove druge mrs mrs mrs govna

12. Skauzere adams isto vrlo cesto ulazi u plus. Malo sam studirao nba igrace trazim likove poput plamlija, kurbanova i slukasa koji su konstantni jer granicu stave 99% prosek poena igraca u sezoni poen gore-dole i sad ako neki igrac da 30p u jednoj a po 5p u jos 5 tekmi oni mu stave granicu 9 jbg a on vise od 9 dao jednom mislim malo karikiram ali slicno je. A plamliju 9,5 granica on davao 10p 12 puta, dva puta 9 i jednom 5 npr. Adams isto tako uvek oko 9-10 jbg takve igrace treba igrati

Pancera jesi mene pitao za poker ili?

13. Ali kvota 1.07, pa ko to igra jebote, to nije dovoljno ni za poslednji korak u onom Arminovom nenormalnom sistemu, morale bi dve takve

14. 1,07 nema smisla cak ni za winner na milion evra

15. e samo da se nadovezem gore na ovo, nije stvar to sto je on imao milion tuca u pesnicama, nego stav, kada umes da se postavis i kad imas karakter ljudi to primete i umeju da cene, cak i ta mala govna, a isto tako kad namirisu slabost onda su ko hijene..

Da Adams je bratina ali ne znam da li da se upustam u rokanje jos jednog dubla jer su me Love i buker zaklali sinoc, videcu.

izgleda da Konli ne igra, uh Adams + i Gasol + bilo bi preljepo udvojiti

16. Uplatiš stan dobiješ pola kvadrata.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.