zato sto ce oni igrati za sebe, mozda se stvar obrne pa i ja budem bio pri lovi da igram za sebe. ovako mi je mnogo bolja varijanta, a i jebi ga dobar sam sa njim jeste razlika u godinama ali jedna smo ekipa. ugl mi kaze da na kraju veceri bude po 1k evra na stolu. ocu
александаркг
Tilmo ako dokaže da je uplatio dodatnih hiljadu dinara na ovaj tiket nad kojim plače (lol, to bi bilo 3k dobitka, vredno kukanja) kako je pričao, a ne samo 200, ja 7 dana ne postujem ovde.
Edit: U suprotnom on da ne dolazi jer je jadnik koji kuka u pet postova za 800 dinara.
teleskop ahah kao da ste se peglali u opservatoriji
da onda nisi nizak ni sitan vrv nego eto, kapiram sta oces da kazes i kapiram situaciju, samo vidi zasto zele da se dokazu na bas tebi, izbegavaj majmune i polusvet mislim da nisi glup decko
Evo govnjare, prosli put za sat sam te iskulirao. Jebe mi se dal ces da pustas sline ovde. Evo ti opet, opet si ispao govno ljigavo i boli me.kirac dal ces da dolazis ili ne. Tvoja rec je nula, kao sto si ti nula.od coveka
и ја мислим шоми, пратићемо те.
šomi muslio sam da si batalio?
šta ćete ispratiti kad neću okačiti ovde?
пс, нема овога робертсона или како већ се зове у моцарту.
остали су ту, мислим да бар тројица имају повољнију границу.
zato sto ce oni igrati za sebe, mozda se stvar obrne pa i ja budem bio pri lovi da igram za sebe. ovako mi je mnogo bolja varijanta, a i jebi ga dobar sam sa njim jeste razlika u godinama ali jedna smo ekipa. ugl mi kaze da na kraju veceri bude po 1k evra na stolu. ocu
beni eh
Tilmo ako dokaže da je uplatio dodatnih hiljadu dinara na ovaj tiket nad kojim plače (lol, to bi bilo 3k dobitka, vredno kukanja) kako je pričao, a ne samo 200, ja 7 dana ne postujem ovde.
Edit: U suprotnom on da ne dolazi jer je jadnik koji kuka u pet postova za 800 dinara.
https://s28.postimg.org/s8t17s0vx/Screenshot_2016_12_28_00_05_20.png
Soma na gasol +, vestbruk -, gober +
a kad pogledaš realno, koji je lakši način dobiti 2 miliona dinara legalnim putem, a ne mrdnuti dupe sa stolice, od igranja tiketa sa 16 igrača?
teleskop ahah kao da ste se peglali u opservatoriji
da onda nisi nizak ni sitan vrv nego eto, kapiram sta oces da kazes i kapiram situaciju, samo vidi zasto zele da se dokazu na bas tebi, izbegavaj majmune i polusvet mislim da nisi glup decko
HAHAHAHAHAHAHA KOLKO GLUP TIKET JEBENI HAHAHAHAHAHA MAJKO MILA
sinoć sam sanjao da su mi benijevi predlozi doneli veliki novac, to je neki znak, ovi igrači moraju da dođu(ozbiljan sam)
I ne diraj ga sada kada mi kuca tikete alo
au tilmo stvarno šteta matori
Thilmo bolje da si rekao da lazes nego da si poslao ovaj print.
vilica mi se ukocila od smija
Pa.dobro onda bez tog idiota coa ionako nemam pojma ko je xd u jbt dva kosovca veruju u benija znaci lova sto posto haha
Evo govnjare, prosli put za sat sam te iskulirao. Jebe mi se dal ces da pustas sline ovde. Evo ti opet, opet si ispao govno ljigavo i boli me.kirac dal ces da dolazis ili ne. Tvoja rec je nula, kao sto si ti nula.od coveka
у реду, тилмо, све честитке на тикету, сад имаш дозволу да кукаш још у наредних 10 постова за укупно 2 хиљаде које си могао да имаш.
поздрав осталима, видимо се за 7 дана овде, у следећу среду.
пс, пвт.
хахаххах није ми жао овог одласка на седам дана уопште, каква бламчина јебена.
Hahahaha stvarno mentolski tiket