Кладионица

1. Scouser

teleskop ahah kao da ste se peglali u opservatoriji

ahha to, kad sam bio klinac i od starijih cujem teleskop u tuci, uvek sam kapirao nesto svemirsko

2. Tuču ne možeš izbeći. Znam lika ubicu, ima 170 jedva kikboxer šampion itd i kad je prešao 38 tipa krene da radi obezbedjenje po splavovima.
    Kaže dolaze likovi koji za vrhunac večeri imaju da se pobiju sa obezbedjenjem, ja najmanji normalno da na mene kreću prvo. Dzabe što mu ja slomijem ruku, butnu i ključnu kost kad me on prvi mazne flasom s ledja. To je to jbg

3. ako banujete cou, banujte i mene, a to znači da ćete ostati bez miliona. na vama je.

4. ne pa ovo ne najjaca tema u univerzumu

5. Odlicno. Prvi put da kad padnem tiket budem ovako zadovoljan.

6. Tuču ne možeš izbeći. Znam lika ubicu, ima 170 jedva kikboxer šampion itd i kad je prešao 38 tipa krene da radi obezbedjenje po splavovima.
    Kaže dolaze likovi koji za vrhunac večeri imaju da se pobiju sa obezbedjenjem, ja najmanji normalno da na mene kreću prvo. Dzabe što mu ja slomijem ruku, butnu i ključnu kost kad me on prvi mazne flasom s ledja. To je to jbg

to je to, a i ne znam koji je meni kurac bio da odem u tu sabaneriju gde inace nikad ne idem, cak i ja znam jednog tipa koji mi je priznao da je izlazio samo da bi se tukao , dok nije popio 6k evra kaznu ahahah

7. Pa teleskop je valjda onaj pendrek sto se izvlaci ili ja huliganski gledam na stvari?

8. Pa teleskop je valjda onaj pendrek sto se izvlaci ili ja huliganski gledam na stvari? --- to to,samo nije bas pendrek posto je metalno sranje

9. Pa metalno, da, i zove se pendrek jbg

10. Ima kao sipka suplje metalno a ima i savitljivo kao kalem namotana sipka sitno isto na izvlacenje

11. e ako nekom moji predlozi budu doneli novca i malo radosti, biće mi drago da to bude moj prijatelj radjard

12. sad te ne moze spasiti ni sedam kobasica :D :D od ovog pada

13. ima onaj koji ima tri sloja izvlacenja i sipka je on je skroz cvrst
    a ima i onaj mnogo jaci, cija su poslednja dva dela izvlacenja od tog savitljivog metalnog kurca, i mnogo je opasniji taj jer ono prvo sranje moze i da pukne i slomi se od udarca xd

14. beni

e ako nekom moji predlozi budu doneli novca i malo radosti, biće mi drago da to bude moj prijatelj radjard

<3

15. ja ni srce nisam dobio onog dana kada si me ispalio.

16. Beni napusi se kurca

17. Znam pancera jbt koristio sam oba

18. Uvlači se segment u segment kao antena na krilu Golfa 2

19. daj tilmo amnestiraj radmila iscimaj ga nek se vrati, ide nova godina radost i oprastanje i sve to..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.