Кладионица

1. Nije moglo gore kunem vam se

2. Ko te kolje?

Evo gledam, nisam odigrao Obrvu ni jednom ove godine i sad jesam jer je pisalo da ne igra Pol, ali hej Pol igra i Klipersi tad izgledaju potpuno drugacije, toliko drugacije da je Obrvko na 2p :/

3. Kolju me svi redom ali svi

4. Batum -
    Jabari parker -
    Dramond -
    Kroford +
    Holiday +
    Kilpatrik +

Svi kolju redom

5. Neki ce se sutra izvinjavati izijemu :D

6. Bledsoe 18,5+ (po meni mala granica za lika koji se ispucava do besvesti al ok San Antonio :( )
    Wigins 22.5- ( koliko vidim sve ce ici na Taunsa i Lavina)
    Rose 18.5+
    Batum 17,5+
    Gasol OPET 12,5+ aj nemoj me prodati veceras stara kajlo
    Dejvis obrva 29,5+ nema nikog pod kosem LAC koliko vidim a jordan ce morati da se cuva od faulova

Zato sam grunuo sad Gasola + jer nema Lenarda i Wade - sad stvarno njegova kolega ne mogu izdrzati. Hah i Bledsou ce sad doci + kako sam i rekao nema ko da cuva ni njega ni Bookera xD

Dobro Obrvu ignorisite Pol je zezno stvar.
    Batum igra u ziv formi ti si lud sutra ti ja sastavljan tikete odo spavat

7. Pa 17,5 jebem mu mater pre mesec dana sam ga cukao na 13,5 nije mogao da prebaci nikad mutavac jurim ga cele nedelje taj pad forme i kurac

8. E da zaboravio sam i delavedova minus ha ha ha 4 minusa mi propalo na poluvremenu, a ne daj boze da sam plus cekao

9. Ahaa evo i townsa i jokica po 2 poena u prvoj pa da :)

10. Jokara juri asistencije. Poene će lako u trećoj i četvrtoj.

Na Taunsu su konstantno šestorica, može da šutira samo iz kontri. Al jbg to pravi rupe

11. Kako jebe Jokić

VILSON ČENDLER! I jopet ovaj trener mutavi umalo da izgubi utakmicu

12. Mislim da je autor šomi23 obećao neke el igrače i silne milione..

13. Smejem se a plakao bih
    Za jebeni koš me sjebao Grin

14. Vol 21.5 +
    Redik 17.5 +
    Hauard 15.5 +
    Gortat 11.5 +
    Rouz 18.5 +
    Gasol 12.5 +
    Pop 14.5 -
    Bledso 18.5 -
    Gordon 11.5 -
    Grin 12.5 -

15. Prošlo

Nikolas.
    #DOUBLE

M. Gortat 10.5 Over 1.85
    G. Monroe 9.5 Over 1.85
    Kvota 3.42
    WIN

Nisam nikad voleo igrati 2 igraca iz istog tima da ce uci u over, ali za sve postoji prvi put. Gortat ima idealan match up, posto naspram sebe ima jos pomalo neiskusnog sofmora Turnera, koji u napadu moze dosta uraditi ali je u odbrani jos i tanak, a Gortat je to bas i iskoristio prosli mec sa 21. poenom. Gortat obicno tako i igra, kad naidje na laksi match up naspram sebe, on to i iskoristi. Cak ga i Roto vidi na 15 pts veceras, pa vredi probati.

Monroe ulazi sa klupe, i moze se reci da predvodi second unit. Na prethodne 2 utakmice 16 i 12 poena za nekih 21 minut u igri. Njegov razlog igranja veceras nije njegova forma, vec bivsi tim. Draftovan kao 7. pick davne 2010 godine od strane Detroit Pistonsa, ciji dres je nosio sve do 2015 godine, kada su menadzeri Detroita odlucili da ce vise koristi imati od Dramonda te su trejdovali Monroa. Na prethodnih 5 meceva protiv Detroita postizao je 11, 18, 10, 14 i 20 poena. To ne mogu racunati kao relevantan podatak jer je na nekim od tih meceva pocinjao u first unitu, sto veceras nece biti prica. Ali imace svojih 5 minuta veceras i bice zeljan sigurno da pokaze bivsem klubu da su se ogresili od njega.

16. I ovo isto :)

Nikolas.
    Ukratko: (y) (y)

Idem po ovoj logici:

Ako ce utakmica da se resi do kraja trece cetvrtine, a trebalo bi, i ako do tada igraci ne predju ovu granicu, nece je ni preci. Prethodni mec odigran pre 10ak dana Spursi lagano resili u gostima, pokrili hendikep, a svi igraci ostali ispod. Uzdam se u to i veceras, jer Spursi jos jace igraju na domacem terenu a Greg nije najavio da bilo kog igraca odmara.
    https://s30.postimg.org/5bwb1vewx/FB_IMG_1482952271981.jpg

17. Nikolase cestitam, priznajem pogresio sam za Bledsoa ali mislim da covek u zadnjih godinu dana nije uzeo manje suteva, ovo se nece skoro ponoviti (6-9) hah to je nekad za cetvrtinu ispaljivao.

Nego

Zato sam grunuo sad Gasola + jer nema Lenarda i Wade - sad stvarno njegova kolega ne mogu izdrzati.

Idemooo

18. Hah ne smem da vam kazem sta sam jos sinoc pogodio. U stvari evo, zmijica rulez

http://i.imgur.com/yNmXAyo.jpg

prokleti Plamli za pola kosa ahhaa

19. meni tauns oborio trijadu oldridž - kari - tauns... a bio sam ubeđen da dolazi

dajte neko mišljenje za el, ako može sad

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.