Кладионица

1. A i malo je verovatno da se bog mesa u kladjenje verovatnije mi je da je kladionicarski lobi, jos jedan znak za to je sto mi je ukupna kvota sada nekim cudom manja sad cu bas da vidim koja je pala

2. igrajte gasola plus dok ne skinu klade

3. Kog gasola paua?

4. Pa ja sam odigrao iako sam 80% siguram da lozis i ono pusi kurac ako sam u pravu

5. I nije mi bilo zao da bacim soma dinara samo da bih ti rekao da pusis kurac i sada i svaki pit kad tako banes sa nekim sranjem koje nema veze s vezom

6. neke moje projekcije koje radim su pokazale da ce imati solidnu partiju, plus pre par minuta iskocilo je na twiteru da leonard ne igra..kada leonard ne igra gasol bas jebe mnogo vise nego drugi tipa aldridge, isto ako leonard ne igra utakmica ce biti pribliznija tako da bi gasol trebalo da ima punu minutazu

7. pricao je isto ako se dobro secam da ce portland dobiti detroit i da ce bobanu marjanovicu odseci glavu...

8. ako ne dodje eto jebite mi majku u picku

9. Sad vidim Pol igra, ja ne znam vise sta da radim, dal da olupam nekog kriglom u glavu ili sta da polomim srecom imam Pelikane samo na zmijici tacno cu poludjet

Lenard odista ne igra ako Gasol ne predje mocnih 12,5 skidam i ja gace

10. Ja pelikanse fala bogu na 3 tiketa. Al doci ce verujem

11. Јебени господин Ибака 1/4 15п ГОСПОДИНН

12. Pa jedini sutira trojke u ekipi

13. Kako bre pol sad jebem ti odjednom, jos digli granicu na kroforda 20,5 u balkanbetu a na sajtu u "dopuni" jebenoj stoji 18,5 kontao azuriraju klosari sad ce ga kurac prebaciti plus ma drugom minus na deandre dzordana a sad ce da ga puni loptama pol e pa svasta

14. Stvar je posve jasna: kapitalisticke svinje u sprezi sa tipsterskom mafijom lazu ljude davajuci im pogresne informacije i usmeravajuci ih da odigraju nekog igraca na pogresnu granicu. Ne znam, nisam pametan vise

Zato sam grunuo sad Gasola + jer nema Lenarda i Wade - sad stvarno njegova kolega ne mogu izdrzati. Hah i Bledsou ce sad doci + kako sam i rekao nema ko da cuva ni njega ni Bookera xD

15. Najveca laz ikada-ne zaleci se na nba,cekaj informacije
    Cekam kurac vise

16. Dramond i jabari parker veoma solidni - veceri prebacise u prvoj fazon ok sve je ok

17. Ju ju ju sta se ovo desaje

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.