Кладионица

1. Pa ova kladza je odmah kod picerije te xd

Nego aj bezi opet sa sajta planiramda ih jebem jako snazno i do samog kraja godine

2. Istero sam u plus sada, jebanje marine je nikad blize

3. Kad smo kod crvene tačkice, večeras Golden Stejt - Dalas, kaže ona procena da verovatno GS dobija opaaa :)

4. Lecki ne pratis bas temu a? Vec smo se posprdali povodom toga

5. Ma video sam, ali pre par dana, pa rekoh da podsetim da ne propustite da odigrate. Jeste našli negde makar kvotu 1.01? Ja još nisam. Može Tilmo da zategne za hiljadu dinara pa nek ide život.

6. Mislim da ce smeti makar 1420 da stavi!

7. Vratio se iz mrtvih da čestitam i ja Kosovac. Uzdravlje da jebeš Marinu.

8. Ovoliko cestitki nisam dobio od kako sam izjebao nafuranu sonju iz 8-2 u spavacoj sobi ortakove keve

9. U stvar jesam u cetvrtom srednje kad me sandra afrika cekala kod kola mislili da ih lozim da mi je to riba blenuli sa prozora ko majmuni u kavezu muska skola jbg

10. Lengford 24.5+
    Guler 12.5+
    Rajs 15.5+
    Uniks(+2.5) H1
    Galatasaraj (+2.5) H1
    Barselona 1

Samo ovo danas od mene, ispraticu i odavde nesto ako bude neceg zanimljivog i to je to za ovu godinu prijatelji dragi.

11. Somi lud si ako me ne budes ispratio ok?

12. naravno prijatelju, 270 din - odvojeno je za tebe i nikolasa

13. hteo sam da se pohvalim sa ovim ali sam se premisljao kada sam video sta je ps ubo sinoc ;D

Dunston +
    Ajon -
    Zvezda cska manje koseva na nekih 1000 cisto zagrejavanje za veceras
    edit

Samo nisam hteo da igram Zvezdu nego stavio Filadelfiju poene 198 manje ukupno

jeej xD

ps cestitam brate pocepao si

14. http://i.imgur.com/AJ30PPQ.png

једна змијурина (добро, змијица једна мала, није чак ни змија, блавор неки више) уз кафу одиграна, шомија сам преписао, николаса ћу касније, и наравно псето се чека са предлозима.

15. http://i.imgur.com/DGlgSuA.png
    Prvi tip-dve ekipe lude ko kurac galata se malo digla kod kuce su pa ce na pocetku da izgrme al.jebace ih brose posle konacno su prokinuli proslo kolo bice zajebani sada
    Drugi- panatinaikos ovo spusta u minus ili ce bar probati a sigurnije je prvo pol jer svi znamo da cirkus zvani lengford radi samo u drugom poluvremenu
    3- zbog parahuskog ocekujem dosta burusisa na terenu a i ocekujem da konacno da magicnih 10p u usta ga zvalava nesposobna jebem i proslo kolo jebo mene i cou mora se povadi
    4-meli je jedna od vecih bratina evropske kosarke a galatasaraj je galatasaraj, vrlo verovatno da u prvom pol udje u plusic
    5-ko ce puniti darusafaku i ortaka hrvata ako ne tomic?
    6- u jednoj ce morati i i crnci da ispogadjaju neki kurac nema tu sta a 24:22 je totalno dolazeci rezultat

++++++ KALATES ++++++

Sa kalatesom 400k ajmo malena marina zivot je pred nama i jebanje

16. ih sunce ti jebem kakvi tiketi

17. ima li koga na kopaoniku sutra ili na zlatiboru

18. You get your 100 Free Spins on Hugo when you deposit €20 with bonus code: HUGO1

19. Pa ova kladza je odmah kod picerije te xd
    Nego aj bezi opet sa sajta planiramda ih jebem jako snazno i do samog kraja godine

Hahaha ma jebemte usta stvarno nisam juče bio, do posle tekme. Pretpostavio sam kad sam video maxbet nbg zato i kažem.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.