Кладионица

1. deda mraze vrati 200din ili ovaj jedan poen viska na poluvremenu utakmice uniks panata otrovacu ti irvase

2. Ако дође, уплатиш Бјелобрђанима комплетан добитак.

eto ko je nahumaniji covek vukajlije

3. Не претјеруј брт.

4. Ja se ne razumem pa da pitam ako je neko strucan da l mogu bosanci ovako prezimena da kasape, gramaticki da l je ispravno to zanima me?

5. Ja sam jedan proso opaaa

6. Oću i ja ovo ko Mitke

Micov -
    Tajus +
    Dragić -
    Doelman +
    Moerman -
    Kozer +

7. Ne može Armine, al to Mitke pokvarenjak namerno radi jer zna da se nerviram zbog loše ijekavice -.-

8. Није рођени, случајно сам убацио. Исправићу.

9. Skauz, ozbiljan si za dzordana?

10. Jesam, ja sam ga odigrao i singl i dubl sa onim Winslowom iz majamija (12,5 manje) , 11,5 granica brate a vratio se Pol, Grifin povredjen, Redik rovit, igrao im proslu ostin rivers fazon 30 min, ako ne predje ovu granicu pojescu tiket bez leba, mislim sad sam u solidnom plusu pa mi se moze da rokam ovako ali bi i realno trebalo da dodje.

11. razmisljam da stavim Gortata na neki dubl isto, ne igra Beal, gostuje im mocni Bruklin, granica 12,5 trebalo bi isto da dodje ali gledam sa kim da ga uparim.

12. 12.5 u mozzartu. Duzmem?

13. Deda Mraze Zauzeto, ja sam nagruvao sve što sam imao na računu na Evroligu, ako ništa ne dođe, nalupaću ti kasnije neki NBA.

14. Jebem ti sta im napravi langford u trecoj i to kad cekam njega minus i 2 na pao, haha kako se nikada ne desavaju ovakve stvari kad mi treba plus

15. povecali su mu, ja ga uhvatio na 11,5 svega mi evo da ti slikam, pederi iz mocarta odma reaguju..meni je to mnogo tekmi za 1000, obicno stavljam 1000 na 3 tekme al deluje ok :)

16. Verujem ti :)

ja najcesce igram 2 igraca na 1000 al kad su praznici uhvati me euforija xd

17. Kakva je zverina ovaj Lengford. Mada kad on poentira pored Simona, šta ovi obični smrtnici mogu da mu urade.

18. Uplatio sam ono za 500 ipak. Taman sam video neke patike za 6k da uzmem, to je taman to :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.