Кладионица

1. Jebeni guler mrtvak ruši prelep šomijev tiket. Ako se probudi na vreme, pa i da se nadamo da pokrije i hendikep galatasaraj, ali kurac kako vidim.

Jedina nada novogodišnji paketić od deda pseta i to je to, ni za engleze sutra nemam para.

2. Armin nub igrao na PAO i minus na Lengforda, pa vi ga slušajte kasnije.

Pseto, ako nisi odigrao ono moje od malopre, aj ako već častiš stavi za večeras da imam nešto da pratim, pošto će mi se Guler očigledno posrati u usta:

Rajs +
    Koponen +
    Vonamejker +
    Barsa 1&+
    Klajburn +

3. Jel ti nije do 19? Koji sam kurac i usao u maksi a samo mi je trebala slatka pavlaka i cigare

4. Kako smo svi navrzli na pseta, koja smo sirotinjska govna jebena

5. govori u svoje ime xd

6. Sve sto nije do 19 igram vam, pustite smao u pvt pls da ne trazim ovuda ko lud kurac

7. Pseto meni ne treba ništa, samo da te pozdravim prijatelju

8. Veliki najveci pozdrav druze

9. Ja sam upravo odigrao pet zmijica od vaših random predloga jer sam apsolutno siguran da će svi doći, pa želim vama, a i sebi, ugodno trošenje novca sutra navečer

10. Probudili Melija na poluvremenu

11. hahah o jebem ti turke mrtve 19.put ove sezone ce me sjebati

12. ajde guleru mrtvaku bar jos dve asistencije

13. Meli je ubedljivo najveći burazer kladioničara. Predlažem radjardu da melija doda na spisak svoje braće.

14. posle lengforda mozda jbg

15. Dobro, da, njega sam malo zamrzeo jer sam ga izbacio sa fantazija a on u dva kola nabio 90, ali brat je on svakako.

16. imam i jedan tiket sa njim pre dva sata, video sam da ste se žalili na poluvremenu, ovo znači da je ipak ušao u plus? Onda svaka čast, zaista je burazer

A lengforda sam video da ste vas dvojica igrali kontra, pa ga nisam stavljao

17. Tako je, Micove, samo bacaj cigle kad ti Guler asistira. Strašno kakva rupetina od ekipe ovaj Galatasaraj, Brose piša po njima. Ajmo Sinane bar još te dve asistencije. Mada moraju neki koš da daju da bi mu upisali asistenciju, to će teško biti.

18. ko je pogodio lengforda na kraju(očigledno mylosh)

19. Pa nije još Meli izašao, ima 10 poena valjda

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.