SINGLE+Analiza:
ULOG: 5/10
02:30 L.Aldridge(-19.5+) Više 1.85
ANALIZA:
Nema Leonarda Popovich želi da što više šutira Aldridge ovo je penal !
Kawhi Leonard (gastroenteritis) will not play against the Blazers on Friday night.
Well, he was not listed on the injury report on Thursday, which is another reason why it's so tough to trust notes before a game. Anyway, the Spurs are likely going to roll with Kyle Anderson as the starter with more run for Jonathon Simmons off the bench -- both are risky options. Coach Gregg Popovich also said he wants LaMarcus Aldridge to shoot more, so he has a big usage coming his way against his former team.
папите, 'ајде да направимо договор тамо по новој години, пошто ће бити још таквих изостанака у нба (и у ЕЛ исто само ређе) па једном моцарт неће стићи да свуче границу, једном сокер. ето вечерас је на хјустон у сокеру била 1.2 квота док су у моцарту држали на 1.5... па да лепо ми грувамо заједно код кога буде повољније, ти у моцарту ја у сокеру и да се играмо тако и профитирамо док бобану не одсеку главу
Kilograme, 99% ovih informacija dolazi sa twittera. Tako da ono, napravis nalog na twitteru (ja doduse ne znam ni kako se koristi lol) i prepisujes.
Ja cesto ispratim ovog lika, jedino sto su mu granice cesto povoljnije jer igra u nekoj stranoj kladionici.
https://www.facebook.com/nba.analize/?fref=ts Drugov drugar. Lik radi neki posao neki prebedni, treca smena je stalno i gleda utakmice po celu noc i kladi se. U 4-5 kladza su mu blokirali racun, licno sam video mejlove.
Prati i onaj RotoWire ili kako se vec zove i sve redom. Ubica je lik sto se NBA tice, doduse ne pise sve sto igra na stranici, stranica je cisto iz hobija...
Salim se brt, nije do para, imam para za kocku trenutno (ko zna do kada ce to potrajati xd). Al nije lepo biti zapostavljen :(
Ajmo hjustone zivot je pred nama
Hjuston tek u 2
Pala kvota na 1.17 u mozzartu
SINGLE+Analiza:
ULOG: 5/10
02:30 L.Aldridge(-19.5+) Više 1.85
ANALIZA:
Nema Leonarda Popovich želi da što više šutira Aldridge ovo je penal !
Kawhi Leonard (gastroenteritis) will not play against the Blazers on Friday night.
Well, he was not listed on the injury report on Thursday, which is another reason why it's so tough to trust notes before a game. Anyway, the Spurs are likely going to roll with Kyle Anderson as the starter with more run for Jonathon Simmons off the bench -- both are risky options. Coach Gregg Popovich also said he wants LaMarcus Aldridge to shoot more, so he has a big usage coming his way against his former team.
http://image.prntscr.com/image/1133d081562b4f1f867542aa092af4ef.png
папите, 'ајде да направимо договор тамо по новој години, пошто ће бити још таквих изостанака у нба (и у ЕЛ исто само ређе) па једном моцарт неће стићи да свуче границу, једном сокер. ето вечерас је на хјустон у сокеру била 1.2 квота док су у моцарту држали на 1.5... па да лепо ми грувамо заједно код кога буде повољније, ти у моцарту ја у сокеру и да се играмо тако и профитирамо док бобану не одсеку главу
uh vec imam 2 singla i 2 dubla, sta sad da radim a znamo kakvo je govno LMA :(
edit
i par zmijica
http://i.imgur.com/W3fGAEk.jpg
ovo da se povratim od ps analize za - poluvreme uniks xd
(шалим се)
у сокеру већ на 21.5 олдриџ...
Kilograme, 99% ovih informacija dolazi sa twittera. Tako da ono, napravis nalog na twitteru (ja doduse ne znam ni kako se koristi lol) i prepisujes.
Ja cesto ispratim ovog lika, jedino sto su mu granice cesto povoljnije jer igra u nekoj stranoj kladionici.
https://www.facebook.com/nba.analize/?fref=ts
Drugov drugar. Lik radi neki posao neki prebedni, treca smena je stalno i gleda utakmice po celu noc i kladi se. U 4-5 kladza su mu blokirali racun, licno sam video mejlove.
Prati i onaj RotoWire ili kako se vec zove i sve redom. Ubica je lik sto se NBA tice, doduse ne pise sve sto igra na stranici, stranica je cisto iz hobija...
(salim se)
daj nek da jos jedan tip da grunem dubl neki ne salim se
pa izlistaj sta je okacio, kako da ti da drugacije? xd
Plamli
I ko da bolji tip napusim mu se kurca
nisam video link sry
e ma odigrao sam jedan triple za manju ulog nemam zivaca vec sam 5 tiketa opalio
LMA +
Kroford+
I Thomas -
i dosta za veceras
ps jel imas neku semu za belu tehniku? Kompovi, TV-ovi i to?
Batler i dzordz 0 u drugom poluvremenu haha opet me jebe nakon ulivanja nade prejake
daj djordju treba jos 5 poena nemoj dovoditi u pitanje uopste