Кладионица

1. a i ti nikolase jebote, mogao si vilbekina da staviš

ili andersona

2. Ti, Mitke, nekako i kad si ljut i kad hoćeš nekome da učiniš nešto nažao, čini mi se da više činiš uslugu :) Mada bi ti posle tog brijanja možda tutnuo koju novčanicu da pokriješ troškove

3. jao rajse majku ti jebem, zbog tebe se sve ovo dešava

4. lečki_mrav
    Jebiga, Nikolase, kad si stavio tiket ovde i nas 5-6 sa teme te ispratilo, nije ni mogao da bude drugi ishod nego da čekamo do poslednjeg trenutka i onda ga ispušimo

само да се зна да нисам ја баксуз, ја нисам, хтео сам ал' сам после изашао и нисам могао да се јебавам с телефона.

мене испоштова везенков да барса прође хендикеп од 2.5, хах, брајтон није играо, још хјустон у неком додатном хендикепу за неку беду да могу сутра нешто од енглеза да испратим. под условом да хјустон заиста и дође.

5. брт, ја кад имам тако, обавезно куцам тикет од нпр. 100,26 динара да ми буде заокружено џд

6. зато сам и прешао у сокер, да им ни пару не оставим, хахх

7. Ajmo hjustone sada da im jebemo sve krvavo

8. 10 razlike zavrsava posao

9. Hvala brte moj arm

ps zasto si me izignoriso?

10. arm eto ako ubodes maksimalu tamo pred kraj sezone maj/jun, ove patike, crni sorc i crvena polo majica brate eto takav cu doci odma da ti kazem

11. Nisam brt kako ignorisao?

12. citam danas na onom forumu knights kao Pavle Djordje i Batler manje, igraju odbrane obojica bla bla evo Djordje vec skoro usao u plus, i da naravno da ga ja imam plus poz znalci

ajmo hjustone

13. Pa jesma reko samo da napisete u pvt nabijem te na kurac

14. Doduse i lecki je napisao ali kasno otisao da se userem posle

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.