Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
sanderlend ce da se potrudi da ih napuni bas.
ja igram tu 2, lester 1 (a i ovo gg je 99 posto) , i jos nesto sam hteo, ne znam sad
Barnli 1X&0-3 1.75 trebalo bi lagano da dođe, najrealniji neki mrtvi X
Čelzi moguće opet smarački SP1 1.9
Vest Hem isto bi trebalo lagano bar X2 1.75
Junajted moguće da će se patiti ali bi morali na kraju da izvuku pobedu, 1&0-3, hrabrije X-1
Sautempton mora biti neka mrtljavina, najtvrđi domaćin protiv najtvrđeg gosta, X2&0-2 2.95 ko ima kohonese
Svonsi i Liverpul oba viđeni za golove ali mi nekako nerealno da oba odu u GG3+, možda čak i Svonsi bolji a Liverpul i Siti možda budu taktizirali
Od ovih nižih liga bolje ništa ne dirati, možda Šef. Ved. X2&0-3 ili Klajd iz škotske četvrte lige 3+ al' to samo 1.55
Barnli-sanderlend prvo poluvreme 0 golova 2,65
Hahhaha, Miodra Zec? Jebem li mu mamu ovamo narodu prodaje muda za bubrege, kurva o poštenju fazon, haha, a i generalno deluje gotivna glavica (oldskul gotivna) nisam znao da muti, sad je još gotivnija!
Ala izjebaše Lopez i Vol, ovog s vrljavom bradom sam stavio na silu umesto frankenštajna iz paće, al Vol degenko ne igra Beal i on opet ne pređe granicu majku mu jebem.
Svonsi-bornmaut gg drugo kvota 3 ostalo je sve kurac
Lester daje 2 1,90
Ma samo mi odradio rad, mentor mi bio uredno mi potpisan na radu da vidis face kad vide potpis xd
@coa za te sto sam vam igrao sam pitao...
Celzi sigurna pobeda 1
Liverpul 1X
Sautemton 1
To bi bilo to za danas uletele mi obaveze moram ici da trazim frozen rukavice neke sto bacaju neke magije i gusciju pastetu jer mi standardni dobavljac otisao u pariz ne pitajte nista
haha jel ti ono bese drzis restoran ili neku brzu hranu kiosk fazon?
Izmedju ostalog da, nesto slicno
Rukavice jebene što bacaju magije
Hahaha
која ти је квота на овом тикету?
ставио бих челзи 1 само, а ливерпул може 1х и саутемптон 1. то ме чупа таман.
Lester - Vest Hem 2-3
Barnli - Sanderlend 1X i 0-3
Sautempton - Vest Bromvič 1pol. 1-2
Svonsi - Bornmut 1X i 0-3
Čelzi - Stouk VG I<II
Liverpul - Mančester Siti 1.pol 1-3
Votford - Totenhem NG
Arsenal - Kristal Palas 1X i 1.pol 0-1
4,83 u mocartu
Boh ne znam ni sta je to ali kapiram da ce devojcice u prodavnici igracaka znati. Vec treci put kupujem poklone jebene samo se premisljaju sta hoce a zbog tehnickih razloga imamo cetiri jelke haha samo da prezivim do 1 veceras deda mrazove i irvase i vatromet pa da se napijem ko covek
Nikolase na votford bolje da igras votford nula golova kapiram da cenis da ce biti 0:0, 0:1, 0;2... Malo veca kvota ti je, ne verujem da mislis da ce biti 1:0 xd
noćas će od kosovca zauzeto više dece obići samo deda mraz
hahahahha
Pa kidacemo se xd