Кладионица

1. pozdrav braco

DOK SE MUCIS POSNIM OSLICEM
    NESTO LEPO MIRISES NOSICEM
    NAD KRALJEVOM ZIVA VATRA SEVA
    TO NIKOLAS SVOJU SLAVU SPREMA
    NASU KUCU ZOVU ZAMAK ILI VILA
    DOBRI DOMACINE SRECNA TI NOVA GODINA

:D :D

2. ko je uzeo pare sinoc ja sam

uzeo bih jos da nije la markus odridz govno nad govnima, rekao sam da ga necu igrati i opet ga stavim na tiket, zbogom zauvik LMA, zbogom..

3. гг изием, диван стихотвор

4. Hahahaha. Idi u kurac izijeme

5. papete reci mi da nisi spojio hjuston sa mrtvim LMA, samo gortat brat uvek ispostuje <3

6. kako si opet uzeo pare skauz jebem te usta te jebem postajem ljubomoran

7. Pao: LMA za 2000
    Zmiju samo na MekKolumna za 7k

Prosao: Dubl Hjuston i Barselona za 2000
    Dubl Dzordan i onaj neki iz Bostona za 1000

Kvota 1: Dragic minus za 2000

Eto, neki sitan plus ipak, iako me je dobro ugrobario Oldridz.

8. bilo mi malo dubl pa sam stavio i rouza, winslou me usrao jer sam mislio da igra dragic ali iovako ovaj noob nije mogao da prebaci..stavljam na dubl i vise al sinoc sam imao los osecaj nisam hteo da forsiram

9. Skauzeru daj 4 sig igrača ili utakmica da zategnem sa 5k

10. Koliko smo u kurcu da cim neko veže 3 tiketa odma je mag i odma mu se traži da pravi vadilice hahaha

11. usto sam pre 42min trenutno ne znam ni ko igra ;d

aj videcu da izbacim nesto veceras al ranije negde oko 6,7 posle nisam tu, samo pospitise neki dokument da me oslobadjate odgovornosti ;>

12. ahah taj rad, ja da sam mag uzeo bih za bar mesec dana ono sto je ps uzeo neki dan na zvezdu :)

13. Напред Тракторе, корисна машино

Ово ми фејс избацио пре два минута, као да сам не знам какве паре бацио на кладионицу
    http://image.prntscr.com/image/5d0b92027823411db9e3c143ca87b499.png

14. А да не причамо о томе да не живим у новом саду

15. Lester gg
    Čelzi 1
    Mančester 1
    Derbi 1
    Liverpul gg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.