Кладионица

1. Danas u kladzu ulazi neki lik i smara tu ljude pokazuje tikete neke irance iz x u x jede govna i tu krece raspravka ko ce u plus ko ce asistencije ko ce skokove i taj lik skace i krece da vice kako on ima tip za MILION EVRA SAMO DA UZME DOPUNU DA VIDI DA SE PRISETI jer je jutros to video cim je ustao i zeva zeva po dopuni i na kraju dopune Lojeski 1.5 ass kaze ovo je plus na kvotu 1.6 za MILION EVRA SLOBODNO

2 minut-Lojeski 2ass

2. Ajde ubaci Vezenkova molim teee

3. dajte nemojte jebati kad sam rekao danas da davis nece mozda igrati

4. Čekam još jedan skok klavera mrtvog kojeg sam prepisao od šomija za 8k, i da tomić ne da nijedan poen više. UBACI KLAVERA MALO JEBEM TI STO MAJKI

5. Jedi govna majmune mladenovački

6. Ne Dendžu nego Denija!

7. Inače simon minus u paru sa bogdanom plus - uhvaćen je. Samo klaver da uđe za jedan skok bog ga jebo

8. Ej, skok jedan, šta ja prepisujem od južnjaka jebenog...

9. imam na lajvu x na barsu :)

10. solidan vezenkov xd

11. Ušao, kako bi bilo lepo da oly omaši bacanje sad i da klaver uhvati joj joj

Edit: E izašao, hahah, koja kurčina.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.