Кладионица

1. A da stvar bude gora, izjebaše i mene indijanci, čekao bih još gol barselone sad i sutra bajern i tvente...

2. Pa danas sve pod konac, a on grunuo 3k na to, ide ga jebiga, i za malo opet da ih usere. Ne znam koliko ima sem rome, kapiram da je makar 40-50k

3. Od vas dvojice, mi dobismo tebe da daješ predloge na temi, stvarno smo sreće kurate :(

4. Šalim se, druže, jer je ovo šaljivi sajt, ne bih ja tebe nikad menjao za nekog ko bi mi donosio desetine i desetine hiljada dinara bez po muke

5. Paok panata besiktas senegal atletiko.. to je doslo 2-3 domacin kapiram da je imao njih sigurno

6. Imao te, bvdlga, sem bešiktaša, i još neke arape i alžir 2-3 (ukupno na tekmi).

A sad mi kaže i da je branio na kvoti iznad 2 sa 30k, nije mu ni ovako loše toliko.

7. Danas namestaljka Mkd-Island u rukometu x odgovarao i jednima i drugima, pogadjajte rezultat 28:28
    Steta sto sam stavio samo 500 na kvotu 8

Pozdrav arming i izvini sto nisam bio u mogucnosti da dojavim ovo

8. Coa aj daj taj tiket danasnji pls da pokazem drugu da ga nagovorim da ganjamo zajedno haha

9. Sačekaj deset minuta, s telefona ću, samo da uđem u kuću.

10. najva dvojka u istoriji je veceras WASINGTONA 2 2.00

zatim MAJAMI 1

i

MINESOTA 2

11. http://i.imgur.com/5RdLaNd.jpg

Evo papet. Ne crtam serijski broj zbog vas, nego otkud znam ko sve gleda temu i kako može da iskoristi.

12. ne pise ni koliko je uplaceno

13. Piše izijem, 2172+724+103, tj. 3k.

14. To zaključi dole kad sabereš uplate po kombinacijama. Sad kaži zašto dva na vašington?

15. Jel cekao romu za 100 ili 200 sad mi nije jasno?
    Pise izijem, saberes te tri uplate =3000

16. Za 200, da je došla roma sve dobitke bi pokupio, tj. zbirno 200 000 rsd.

17. Pa da je došla roma, došle bi mu sve kombinacije i sabralo bi se sve ovo dole. Ovako ja ne znam koliko ima, ali otprilike 50 bi trebalo da bude na tih 6/7.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.