Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ahaaa. Ja dam mislio da su ono desno dobici u odnosu na broj pogodaka i da je 107 max odnosno za 7 uhvacenih. Jasno.
Zar nije i više, Coa? Mislim naravno ako su iste kvote (a nisu), za 6/7 bi bilo oko 65k valjda. Plus još one 5/7.
Lečki koliko tiketa sa sa 6 tekmi misliš da pogodio je? xD
I koliko sa 5? (kojih je svakako više, ali su manji dobici)
Odigrao je 7 tiketa po 6 tekmi, samo 1 tiket nije imao Romu, je l tako tako je. I taj tiket mu je doneo 10 500 dinara.
Hahaha u pravu si, DIo, kasno je, a i glup sam, oko 11k je tu dobar
dio, gde ti je dž u abudžaba??
Hteo sam Rimputabe Aganežile Aka al nije htelo. Neću dž to je maler za ovu temu (čitaj: džanki; drugi golman Grenobla)
hvala na odgovoru
Ne budu li mi LMA i Jokara ušli u plus najebo si
Ili da stavim Gudlak Džonatan ako mi gudlak ne donese sreću e onda ne znam xexe
Dio koliko je onda dobar za 6/7? Ne kapiram ja to racunanje pa me jebi...
Kad bi sve kvote bile iste, oko 40k, al to samo dok ne dođe neko ponovo da me ispravi jer sam verovatno opet nešto debelo prevideo
Mislim to je i od 5/7 i 6/7, da se razumemo
Ima pun kurac da se računa za 5/7 koliko je dobio (ali one solidno više donose para nego 6/7) jbg. Ima 21 tiket od po 5 tekmi.
Da uzmemo da je 2 kvota svaka i uplata 103.45 (koliko jeste), onda je dobitak na 5/7 gde je omašio jednu (to je 15 tiketa propalo automatski zbog te jedne), ostalo 6 tiketa tj. 6puta103,45puta2^5 što je skoro 20 000. Uz onaj 6/7 to je preko 30 hiljada.
Ako uzmeš u obzir da su kvote bile veće od dva, cenim da se vrti oko 40k sav ukupan dobitak, +/- 3 hiljade.
Ma ja kažem samo kad bi sve kvote bile iste (znam da nisu, ali da izračunamo prosek), pošto su došla 6 od tih 21 tiketa, ako 21 tiket donosi preko 103k, onda od 6 tiketa ima malo preko 29k, što je uz onih malo manje od 11k tačno (negde oko) 40k.
E sad bilo bi lepo da kad bi pogodio te jače kvote, a pao na slabije, ali obično tako ne biva.
Pa jbg prošla mu je ona 2.4 kvota to do jaja uvećava dobitak, a ima je na 5 dobitnih tiketa od 6 (+ na onom sa 6 parova naravno).
Pitaću ujutru kad digne jeb'o vas pas šta lomite glave toliko xd
Pa da znamo koliko ćemo dobijati ako se nekad desi da promašimo ijednu. :)
Ja računam uvek da je s jednom omašenom otprilike četvrtina maksimale i to je, neću se udubljivati u račun dok ne budem blizu, sutra ću opet, počinju nemci, ima francuza i holanđana, probraće se nešto.
Koliko sam se nalozio da ganjam taj sistem a znam da cu popusiti kurac