Кладионица

1. Treba mi broj poena langforda i broj telefona topalkove cerke

2. sasvim moguce da ce i obala bjelokosti i maroko odigrati na golove.ima obala dobar napad,a morace da napadaju.tako da iz kontre mogu ovi sevnuti.ne verujem da ce laditi jaja jer kongo igra protiv verovatno nemotivisanog toga.mada,to i nije toliko bitno.kongo samo za prvo igra.ne moze da ispadne.posto verujem da se gleda medjusobni skor.

3. Ленгфорд има седам.

4. Pretrgli su se sa poenima i jedni i drugi

5. Pa ajde bre koristite sanse da se zajebavamo malo, fazon je bio da neko napise navodni broj topalkove cerke kao haha to imam al nemam br poena langforda i onda naravno br telefona ima 9-10 cifara i onda bih ja verovatno odgovorio au kad pre toliko dade to bre presao vec i onda bi se smijali ehehehh

6. Ne vredi bisere pred svinje bacati arm...

7. Armine, kakva si ti jedna divna budaletina.

Ajde Lengforde, nemoj opet da spavaš prvih 15 minuta poluvremena, čak i za tebe bi plus posle bio težak poduhvat.

8. ma jedino kad udju u bonus ovi moze dati koš, naneli ga u džep stavio

9. Odakle bre Naneliju toliki džep šta je ovo kad odigraš Lengforda plus, on šutne 2 puta iz igre za 25 minuta

10. gde gledate te poene kad su svi sajtovi zaboli ?
    i zar im nije langford ubacio skoro 30 poena u gostima sta sad koji kurac kao mogu da ga cuvaju ??

11. мрзи ме да сликам

fenerbahce 2
    schilb+
    milaknis +
    CSKA 2
    kalates +
    guduric +
    cz vh2

---

12. Ja vodim svoju statistiku pomoću zrna pasulja i kukuruza, Lengford mi je pasulj, e pa recimo da se ne bih najeo danas da sam se hranio njegovim poenima

13. Imamo kablovsku armine, to je ono što ti i tvoja porodica ne možete priuštiti.

14. pa necu sigurno da gledam ove bednike

vidim padaju poeni silni za uniks je l moguce da ne trpa nista langford mrtvak kojeg sam uzeo od somija neznalice i jebace me po ko zna koji put ?

15. Tako je datome jebi me i ti sad, ma koji kurac i igram ovo sranje više

16. koliko je najvise poena da je dao langford u jednoj cetvrtini, mozemo li se nadati icemu ?

17. Možemo se nadati kurcu

Tri produžetka da igraju neće preći 15 poena

18. 7 zrna pasulja u drugoj i to je to, a ako pitaš za ove mečeve pre, tu nisam vodio statistiku, ne znam. Ali najgore je što ne šutira, dva šuta iz igre ukupno uzeo a maltene sve vreme igra, da nije postao defanzivni specijalac majku mu

19. Ja lepo kažem lengfors minus i gudura plus. Al me niko ne sluša zato što sam crnac.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.