Кладионица

1. Kako je krenulo sviraj kraj odma u picku materinu

2. Haha ma pseto ne igra ne igra pa petaka na zvezdu

3. Aajaha samo sto sam pitao

4. 6 sam igrao na zvezdu ne jedi govna xd

5. Gledaj, Boston za četvrtinu dao 40p AJZEA TOMAS degenko mali dao 4p treba 31 da sune pička jedna jebena, kad ga ne igram on dođe

6. ok i kako ovo, toronto milwoki, Atetokumpo 2 licne u prvoj, Brogdon 2 lince u prvoj, Delavedova 2 licne u prvoj

Atetokumpo 2 za 5 minta, Delavedova 2 za 5 minuta, Brogodn 2 za 7 minita

7. Mene jebe bogdanovic mrtvi nisam znao da ne igraju lopez i buker igrace 40min fazon

8. pa napisao je izijem da ne igraju

9. ne ne ne ne valja vama izijem...

10. Pa reko je i da ce Milvoki dobiti. Haha jel se secas kad je rekao i Atlanta da ce dobiti? xd

11. Izijem rekao i da je dvojka na milvoki pa ono praktično BO u prvoj četvrtini, i da su odsekli bobanu glavu i svašta još je izijem rekao...

12. Pa ubaci ga jebemti mater krvavu i kladionicu vise

Necu ni da pratim mars u kurac

13. Ma ranije sam odigrao jbg nisam pratio nista banuo u 11 pre nego sto se zatvorila kladionica i nakucao

14. Usao je sad Isiah. Neće 10p preći debil

15. Milvoki pravi seriju 11-2 u drugoj, povlačim ovo što sam rekao, izijem je najbolji čovek na ovoj temi, papet me nagovorio da izreknem one neistine.
    Haha šta ćeš sad papete jadniče!

16. Klivlend teska kesetina

17. Ja imam Tomasa minus Dio jbg.

18. Nek ti dođe...mene ko jebe, neka... :/

19. I ja minus prevelika je granica jbg, a i bo izgledan bio

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.