gledao sam ih protiv jebenog SA to nije kosarka to je to je napredak krusevac kls kosarka...to je nenromalno sta rade takvi igraci, celu utakmicu ih je jebao ruki san antonia igraju b2b sa memfison i danas posle dan odmora igraju sa milwokijem kome pre utakmice daju kvotu 1.4...kako mu daju tu kvotu i kako 3 igraca prve petorke dobijaju po dve licne za 5 minuta
Za sada sve ide lepo, da ne ureknem xd
Prokletstvo teme etc.
Jeste izgledan nego svratim na brzinu u kladionicu DA SASTAVIM NEŠTO i u pičku materinu. A EL mi lepo bila došla :/
Čujemo se kad Tomas ubaci preko 15 poena u poslednjoj četvrtini
Milvoki joj
Kod mene standarno, sve ide prelepo uz jednu koja je bez nade..
Ko ti je bez nade?
gledao sam ih protiv jebenog SA to nije kosarka to je to je napredak krusevac kls kosarka...to je nenromalno sta rade takvi igraci, celu utakmicu ih je jebao ruki san antonia igraju b2b sa memfison i danas posle dan odmora igraju sa milwokijem kome pre utakmice daju kvotu 1.4...kako mu daju tu kvotu i kako 3 igraca prve petorke dobijaju po dve licne za 5 minuta
Dzabari parker na jednom
Bogdanovic na drugom
sto niste moj tiket prepisali?
o jebote bog 18 razlike!!!!
A vidi ga harden smrdljivko sad ne bi sutnuo za spas
Luvavu 5/5 iz igre, bravo miško
filadelfija vodi...
povredio se rouz ako vam nesto znaci
Kako bre u picku lepu materinu
Jebemti sunce u picke je l zajebavas? Taman prokinuo Isiah i sve
Hahaha pa lepo jos kola da me udare i ispunjen dan
Što nije mogao da se povredi Isiah, nego na jednom pušim na poene, na drugom za povrede, pa jebiga bas sad evo
Ma igraj bogdanovicu na +20 boli te kurac, sve vezano za klivlend me jebe vec danima
Isto arm, minus na 227.5 imam klivlend sve ide ful BAM u trecoj 65 poena saspu
Vrati se Ajzeaa vrati ne daj da srce pati