Кладионица

1. Potop jebeni udario u granicu na 21
    E jebem te usta Parkeru

2. Evo parkera to bre dan je u ok minusu nije katastrofa haha e jebem te zivote, parker lauri kemba ma bez stresa je ovo trebalo, sta sam sve pogodio i na jacim i na sprdnjama al ne da se, hardena vezao sa bogdanom majmunom

3. dosla od ortaka devojka da prespava kod nas, eno ih kod njega u sobi :D ja dosad budan u dnevnoj sobi gledam milowki toronto hahaa jebem kako ste

4. Jel se cuje kako se jebu?

5. pa ne jebu se, ja ih jebem mojom budnoscu o tome pricam sramota ih

6. Haha pap poznato mi je to

7. Hahahh ala su mu poplavela jaja do sad!!

8. vidis koliko si minuseva pogodio a plusa ne mozes 3 da utrefis

9. hahah jok i nisu, razdvojene nam sobe putem dugackog hodinka sto je dobro u takvim situacijama...ali velika dnevna gde sam ja trenutno i gledam utakmicu..pustili kao criminal minds da gledaju sad cu da zabodem da zaspim sedeci u denvnoj sobi:D :D sutra ce da bude kolutanje ocima ceo dan AHAHA

10. jel ima ovde neko da zivi sam?

11. Bohor koji tvrdi da zivi sam iako mu mati kuva i pere, ali ne dolazi na sprat dok on ne dozvoli xD

12. Ja nisam rodjena da zivim sama u ovo vreme ludo

13. Ja bi voleo da odem da zivim sam jedno 3-4 meseca da se preporodim

14. jebote bog new orelans jebe san antonio te dve utakmice sam odigrao

15. Izijem kad krenu da se jebu prisunjaj se u krevet kreni da ih ljubis oboje mozda prihvate

16. embid usao u plus, 25 posto tiketa je doslo xd

17. Došao i milvoki isto

Što li j ebila 3 kvota na milvoki?

18. ArminVanBuuren
    Izijem kad krenu da se jebu prisunjaj se u krevet kreni da ih ljubis oboje mozda prihvate

hahahahaha

19. bila bi fora dobra to xd

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.