Кладионица

1. Potop jebeni udario u granicu na 21
    E jebem te usta Parkeru

2. Evo parkera to bre dan je u ok minusu nije katastrofa haha e jebem te zivote, parker lauri kemba ma bez stresa je ovo trebalo, sta sam sve pogodio i na jacim i na sprdnjama al ne da se, hardena vezao sa bogdanom majmunom

3. dosla od ortaka devojka da prespava kod nas, eno ih kod njega u sobi :D ja dosad budan u dnevnoj sobi gledam milowki toronto hahaa jebem kako ste

4. Jel se cuje kako se jebu?

5. pa ne jebu se, ja ih jebem mojom budnoscu o tome pricam sramota ih

6. Haha pap poznato mi je to

7. Hahahh ala su mu poplavela jaja do sad!!

8. vidis koliko si minuseva pogodio a plusa ne mozes 3 da utrefis

9. hahah jok i nisu, razdvojene nam sobe putem dugackog hodinka sto je dobro u takvim situacijama...ali velika dnevna gde sam ja trenutno i gledam utakmicu..pustili kao criminal minds da gledaju sad cu da zabodem da zaspim sedeci u denvnoj sobi:D :D sutra ce da bude kolutanje ocima ceo dan AHAHA

10. jel ima ovde neko da zivi sam?

11. Bohor koji tvrdi da zivi sam iako mu mati kuva i pere, ali ne dolazi na sprat dok on ne dozvoli xD

12. Ja nisam rodjena da zivim sama u ovo vreme ludo

13. Ja bi voleo da odem da zivim sam jedno 3-4 meseca da se preporodim

14. jebote bog new orelans jebe san antonio te dve utakmice sam odigrao

15. Izijem kad krenu da se jebu prisunjaj se u krevet kreni da ih ljubis oboje mozda prihvate

16. embid usao u plus, 25 posto tiketa je doslo xd

17. Došao i milvoki isto

Što li j ebila 3 kvota na milvoki?

18. ArminVanBuuren
    Izijem kad krenu da se jebu prisunjaj se u krevet kreni da ih ljubis oboje mozda prihvate

hahahahaha

19. bila bi fora dobra to xd

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.