Кладионица

1. milvoki u naletu valja probati...

2. novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac novac

3. e jebote bog u picku ovo je smesno jebote

4. A nemojte u produžetak izjebaće me Bugi za minus i 12 k vrv

5. nikolase jesi igrao milwoki

6. nikolase jesi igrao milwoki

7. Ma jesam samo na onom od 500 din što sam postavio

8. Jesi prosao pap stavje ovo novac novac hah

9. Nisam. Klivlend 227.5 minus, uzeli da se bombarduju i 3. i 4. jbg

10. joj 20 do 4 svaku noc ovako

11. I ja isto majka psuje otac gorko grca i šapće mi tiho k'o djetetu

12. jedem ribizle jebene

13. CEKAM MRTVOG DZABARIJA DA DA KOS JEBENI 5MIN MASI RETARD JEBENI PA STA JE OVO NE MOGU DA IZDRZIM VISE FINANSIJSKI A I PSIHICKI

14. kupio neki dan i zaboravio da sam ih kupio sam otvorim frizider i ono ribizle hmmmm ajde da pojedem to razmisljao sam

15. Čekam još 3 poena Parkera i da Bugi ostane ispod 28, pogledaj me bože pogledaj bre

16. pocnen jebeno da pijen oko 12 i posle toga drkan na svakih 45 minuta dok traju utakmice dok ne zarudi zora. tako spasavan svoju psihu i zivot

17. majka u 6 krece na posao ja jos za kompjuterom sedim cim cujem vrata kako skripte gasim monitor i posto sam provaljen da sam budem krecem u kuhinju kao da pijem vode :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.