Кладионица

1. Fibonači disciplinu traži

2. tri torte jebote ali opet cizkejk nije torta znaci dve

3. nisam video nikolase da si postavio ali opet bih predlozio ny samo sam iskren to mi je mana velika voleo bih da svi dobijemo

4. Ma čiz za moju dušu je

5. Bohore, nije za šamar, stvarno je Izijem ovde stavljao već nekoliko puta tipove protiv Klivlenda i padao je lagano. Naravno, stavlja i jako dobre predloge i na stranu to što pogreši par, pogreši i presveti Nikolas (ponekad), ali čini se da prema Klivlendu gaji neku (skroz razumljivu) odbojnost i to utiče na njegovu objektivnost. Veliki pozdrav, Izijeme, ne zameri na ovim teškim rečima, ni ja ih ne volim, dabogda im žene crnce rodile.

6. Бохоре, пробај онај грекос или дукатос грчки јогурт, има укус мандарина чизкејк. Мене и није подсетио баш нешто на чизкејк, али можда желиш да пробаш с озбиром на то колико готивиш тај колач.

7. a dobro lecki ne moras ovoliko objasnjavati :D

salim se, sad sam predlozio ny zato sto su izbacili da irving ne igra reltivno blizu pocetka utakmice i zato sto je love bolestan

ono kad sam ranije predlagao jeste bio niz utakmica od one sa portlandom kad su kao namerno gubili jer je bilo problema ono kad je lebron trazio igrace, niz kad su ih opalili noh,sac itd

8. Haha ne moram ovoliko objašnjaviti odi deder na šahovsku temu na kratko da vidiš šta je poduže objašnjavanje

9. Stec probaću to sig
    Volim jbg

10. Brave rekao je da su Marijanoviću osekli glavu...
    Samo kažem

11. isuse daj mi lavlje srce, da prezivim ovo sto me prca henderson :D

12. Je l znaš ti, Bohore, šta je brojler? Pitam te jer me Pseto neprijatno iznenadilo kad je reklo da ne zna, a ovamo se histerično smeje kad me zoveš bravom. A vi ste ono što se kaže bliski na prst u telesnu šupljinu.

13. Zar nisi igrao plus na njega, Izijeme?

14. znas sta je dobro lecki, uletis nekome u tor i zapalis mu ovce odozgo, znaci vunu im zapalis i otvoris vrata viknes da mogu da istrce zapaljene onako da pocnu bezati..kad se one rastrce svuda po gradu to nastaje ludlio pa pocnu da pale sve redom

15. Hahah dobro, imao si jedan normalan post, dosta za jedno veče :)

16. Znam bre brate sa sela sam. To je azbuka
    Mada brojler koriste mađari tipa, mislim na Vojvođane. Ovde je tovno pile

17. Puna kapa normalnih postova

18. U Mađara su bravi tovljenici npr
    A brav jebe koliko je dobra reč

19. Izijem samo ne daj Bože praznu kuću da te nema u njoj

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.