Кладионица

1. Znam da voliš tu reč, Bohore :p
    Odoh da spavam a vi samo gledajte kako grupa napaljenih crnaca pokušava da ubaci svoje velike, okrugle, narandžaste lopte u ne preterano veliki okrugli otvor

2. joj slusajte ovo, od devojke moje pa sestra pravila veceras rodjendan u jednom restroanu nadrkanom, ima 30+ godina i kao pravila rodjendan zakupila, i sad brate sa devojkom sam 2 godine i sa tom sestrom njenom sam super druzimo se i to posecujemo..i pravila taj rodjendan veceras zvala moju devojku ona otisla i jos 100 ljudi i nije mene zvala :D

3. U pušiona izijeme ha, ha, ha

4. Ako mene pitaš ni devojka nije trebala da ti ide bez tebe

5. otisla sa burazerom njenim rodjenim i burazerovom zenom :D a ja kuci :D

6. Proveri ti to.
    Je l napadaš da jebeš tu ženu od brata joj?

7. изјебаше кавси никсе ко коње

8. Drugi dan za redom padam utakmicu koju uzimam od ovih sa fejsa,jel realno da ubodem svaki put.. Jokica plus igrao sve ostalo lagano. Drzite se svojih ideja ostali su pederi!!

9. Dobro pogodio sam kralja plus sto sam i predlozio ovde. To sto mi to bas i ne znaci jer je jebeni bledso sad nasao da mi uvali karu, jebiga...

Bejbi koliko puta jebeno da ti kazemo da "likovi sa fejsa" jeste sinonim za rasnog sa pala.

Izvinjenje c0a nisam baš očekivao tako sigurnog jokaru minus

10. Bejbi

xD

ne može da prestane da mi bude smešno

11. Zavrsio sam sa kladjenjem za narednih mesec dana

12. Najjace da treba da znam sta je jebeni brojler ako je to tovno pile sto lepo ne kazete tovno pile sta me jebete koje picke materine

13. A za lebrona i klivlend bas tripujete kad god lebrona prozivaju nesto on uzme i usere se u nekoga kapiram ja da je egoista i da ga ne gotivite al ne bacajte pare

Ni ja ne volem barselonu pa odigram na njih ili na partizan boli me kurac

14. Papet i njegovi brojleri na pinku trenutno hahahahaha

15. Sta se cerekas jbt

16. Pa papet-smesan je xd

17. Космајац
    Znam bre brate sa sela sam. To je azbuka
    Mada brojler koriste mađari tipa, mislim na Vojvođane. Ovde je tovno pile

Brojler koriste oni "znalci" u poljoprivrednim emisijama. Zaharije Trnavcevic fazon. Nisam nikad cuo da neko u razgovoru koristi to. Svi kazu tovno pile. Al meni smesno brojler pa sam napisao xd

18. Jbt juce od 2-3 dali barsa, atletiko, monako, psz, aberdin, celzi...

19. Nije dortumund kojeg sam jedinog odigraoxd

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.