Кладионица

1. Ja ga imam minus xd

2. Sta ti decko radis...

3. Arming ne stavljaj nista na vise tiketa kakve to pocetnicke greske pravis

4. Kako bi mocno ameri izgovarali Novicouu Bielicouuuu ovako sa ovim Nemanja lome jezik

5. Evo samo 2p za celu četvrtinu crnčuga raspala

6. Trcao sam do kladze da stavim pare i dok sam se vracao bacio tikete da ne promene granice i kvote i ok dolazim gajbi i posle otvaram tikete kad svuda parker a mislio sam da mi je na jednom gde je sve natrpano e pa jebem ti sve u kurac vise

7. Dosla mega lagano

8. Parker prodje ostane na ziceru al dedmon napravi faul u napadu hahaha urotili se protiv brata armina izgleda

9. Sva moja pesma je od bola a ta je pesma zivot moj

10. Pa jebote ima li još igrača ili sve karmelo jebeni entoni sta je on da sam igra teraj se u kurac

11. Parker sprema vrhunski sataraš od kurca vidim

12. Hahhah a smejem se i placem u isto vreme na sva ova jevena sranja sto mi se desavaju

Vigins jos 3 ako ne udje u 4. Kupi kablove ko zadnji izadje nek ugasi svetlo

13. A mora igrati nema ko da igra u ovoj bogaljskom Minesoti, otimaju se za loptu ko ce bolje da nabije statistiku, dace ta 3 govno zubato

edit

joj

14. Na koliko vam je vigins ima 27 valjda je u plusu?

15. Srecan Vigins svima koji slave

16. I sto ne vadi prvu postavu vise a u picku materinu jebem ti majku ti jebem (mada se pomalo plasim da ih izvede jer su raspad a preprezatego sam minesotu valjda ne izmalerisem sada)

17. 25,5 u mocartu i H1 -3.5

18. Bar nesto para da se izvuce..
    Al cu morati sad na ove 2 da probam nesto da uzmem

19. Odlicno usao vam je vigins aj sad vadi celu prvu postavu napolje jebem vam i seme i pleme

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.