Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Grin mrtvak 100 zicera je promašio, ajde trojku rokni majmune
Duvajte ga, čekam Taunsa govnara jebo me on u dupe
Jebo te bre peti mils aj u pičku materinu više, ovo počinje fizički da boli
Tako je bre bjelice srbine divljaj malo ajmo samo rokaj
Tako je bre vadi taunsa treneru legendo minesote jebi bre (ako ga vratis crko dabogda da znas)
Produzetak i parker daje 4 trojke ajde da vidimo koliko vas zeli to 1lajk=1podrska
Ko zeli ja zelim
Samo mi produžetak fali puče džigerica i za ovo regularno jebemti karmela i minus i sve
Pa zašto da vadi taunsa kad ga ja čekam :(
21 DAO JEBEMTI SUNCE
Pa dao kad siluje ko majmun
Pa zato sto sam ga cekao minus za isplatu
Minusi su keva jesam rekao to?
Minusi su maćeha očigledno jebeno
Na koliko je bio melo "najsigurniji minus ikada" u vrv poslednjoj utakmici koju igra u medison skver gardenu kao domacin ikada?
MOŽDA GA IZVEDE SAD HAHAHAHA
Ulazi dr toni sad 2 trojke pa produzetak pa jos 2 trojke
Armine parker ima nula jebote cemu se nadas ti koji kurac
Lenard pregospodin
I pazi sad kad Grin da trojku u zadnjoj sekundi, čisto da padnem samo na Taunsa
Somi nemoj se ljutiti na mene ali 18k valjam sa minusom na taunsa :*
I na minesotu sam dobar 12 ne mogu docekati toronta sada