Koliko sam video granica bila u mocartu 22.5, znas kad bi igrao Entonija manje na tu granicu pa da ga cuvaju 3 Lenarda, covek uzima 300 suteva, jos igraju gajbi. Lenard ne igra odbranu ko prosle sezone pisao sam ovde vec. Kad sam tako pametan sto nisam igrao Entonija vise? Nisam smeo
I taj lenard je izvikana degenčina znaš kad će SA opet da pomiriše titulu za 5 godina ne pre, jajare obične. Ceo život vašljivko prvo gleda odbranu HVALOSPEVI O NJEGOVOJ ODBRANI, debil sad nasao da sipa u napadu.
Uh, al sam se iznervirao, odoh da gledam kako Ante Gospić zakucava preko Simona.
karmelo imao 4 poena na poluvremenu i izašao u zadnjem minutu, sa 2 poena preko granice, nemojte smarati sad u fazonu zašto smo ga igrali i ta sranja, nije da je imao 59 poena
Somi brt nebitno stativa je bila sa karmelom, zamalo i sve to ali mi nije jasno da ste ga igrali uopste. Ko je ono pricao da mu je ortak na brajantovom oprostaju ga igrao minus? :-D
Hahah karmelo entoni jebeni
NA NULA PEDESET DVA SVE TI JEBEM KRVAVO
Ma ok brste, pašću na još dvojicu hahah
Jednom odigram minus na nba i poduvam u poslednjoj sekundi marš u pičku materinu
Pa pada kad ga je odigrao veliki znalac POD ZNACIMA NAVODA jos mi se rugao e pa eto to sad, samo mi je zao postenog naroda
Koliko sam video granica bila u mocartu 22.5, znas kad bi igrao Entonija manje na tu granicu pa da ga cuvaju 3 Lenarda, covek uzima 300 suteva, jos igraju gajbi. Lenard ne igra odbranu ko prosle sezone pisao sam ovde vec. Kad sam tako pametan sto nisam igrao Entonija vise? Nisam smeo
I taj lenard je izvikana degenčina znaš kad će SA opet da pomiriše titulu za 5 godina ne pre, jajare obične. Ceo život vašljivko prvo gleda odbranu HVALOSPEVI O NJEGOVOJ ODBRANI, debil sad nasao da sipa u napadu.
Uh, al sam se iznervirao, odoh da gledam kako Ante Gospić zakucava preko Simona.
A ti karmelo kad se sretnemo jednom...
https://www.youtube.com/watch?v=tgCwUxVRBXs
Armine igrao si plus na parkera koji za 30 minuta ima 0 poena....
Ali jebena oprostajna utakmica i odigrate minus pa ja ne znam sta radite to
Edit: trebali ste i sinoc na vestbruka minus sta nije da ima motiv neki
hahah pomracenje uma
A parker je sutnuo 3 puta pa taman da ima 100% iz igre ne moze u plus hahaha
Dabogda se oprastao sa zivotom, 0:53 do isplate jebene
Hahah a nerealno stvarno ovo mu je najgora partija u karijeri fazon, mada boli me kurac na nuli sam, a neki su u minusu 2x100din
zna li se gde Entoni ide?
karmelo imao 4 poena na poluvremenu i izašao u zadnjem minutu, sa 2 poena preko granice, nemojte smarati sad u fazonu zašto smo ga igrali i ta sranja, nije da je imao 59 poena
Entonija zvao lebron
Somi brt nebitno stativa je bila sa karmelom, zamalo i sve to ali mi nije jasno da ste ga igrali uopste. Ko je ono pricao da mu je ortak na brajantovom oprostaju ga igrao minus? :-D
makaronac pokojni
Ja mislim da mi je ovo prvi put da sam igrao minus NBA igraca ove kalendarske godine. Ima da bude jedini jebes mi sve