Кладионица

1. Hahah karmelo entoni jebeni

2. NA NULA PEDESET DVA SVE TI JEBEM KRVAVO

3. Ma ok brste, pašću na još dvojicu hahah

4. Jednom odigram minus na nba i poduvam u poslednjoj sekundi marš u pičku materinu

5. Pa pada kad ga je odigrao veliki znalac POD ZNACIMA NAVODA jos mi se rugao e pa eto to sad, samo mi je zao postenog naroda

6. Koliko sam video granica bila u mocartu 22.5, znas kad bi igrao Entonija manje na tu granicu pa da ga cuvaju 3 Lenarda, covek uzima 300 suteva, jos igraju gajbi. Lenard ne igra odbranu ko prosle sezone pisao sam ovde vec. Kad sam tako pametan sto nisam igrao Entonija vise? Nisam smeo

7. I taj lenard je izvikana degenčina znaš kad će SA opet da pomiriše titulu za 5 godina ne pre, jajare obične. Ceo život vašljivko prvo gleda odbranu HVALOSPEVI O NJEGOVOJ ODBRANI, debil sad nasao da sipa u napadu.

Uh, al sam se iznervirao, odoh da gledam kako Ante Gospić zakucava preko Simona.

8. Armine igrao si plus na parkera koji za 30 minuta ima 0 poena....

9. Ali jebena oprostajna utakmica i odigrate minus pa ja ne znam sta radite to

Edit: trebali ste i sinoc na vestbruka minus sta nije da ima motiv neki

10. hahah pomracenje uma

11. A parker je sutnuo 3 puta pa taman da ima 100% iz igre ne moze u plus hahaha

12. Dabogda se oprastao sa zivotom, 0:53 do isplate jebene

13. Hahah a nerealno stvarno ovo mu je najgora partija u karijeri fazon, mada boli me kurac na nuli sam, a neki su u minusu 2x100din

14. zna li se gde Entoni ide?

15. karmelo imao 4 poena na poluvremenu i izašao u zadnjem minutu, sa 2 poena preko granice, nemojte smarati sad u fazonu zašto smo ga igrali i ta sranja, nije da je imao 59 poena

16. Entonija zvao lebron

17. Somi brt nebitno stativa je bila sa karmelom, zamalo i sve to ali mi nije jasno da ste ga igrali uopste. Ko je ono pricao da mu je ortak na brajantovom oprostaju ga igrao minus? :-D

18. Ja mislim da mi je ovo prvi put da sam igrao minus NBA igraca ove kalendarske godine. Ima da bude jedini jebes mi sve

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.