Кладионица

1. ma ne igram više preko neta, ne znam da se kontrolišem jebeno

2. Svaki dan pomislim na njega

3. 4000 sam puko za dva dana, pa jbt toliko mi je do prošle godine bio godišnji budžet

4. Somi to je dobro, zamisli da masis tikete za po gol i sl. i popizdis i u 82. minutu fazon stavis pet iljada na turke zato sto si se iznervirao sto si pre toga omasio.

5. I pogodim al kad se iznerviram, onda ne valja jebiga

6. To je planirano sistemski, al uživo igrati turke koje nisi ni gledao a razlog je DA PROKINEŠ, to baš nije sistemski xD

Koliko imas pokušaja'

7. Nije ovo sistemski, ovo je bas u afektu sa poslenjim parama koje sam imao na racunu jer sam prso. Radio sam i to sto pricas, mada nemam print :/

Neki teniski turnir u nekom brazilskom selu... 6000 na kvotu 1.5. Al je doslo xd

8. Zenska tajlandska odbojka u 8 ujutru, 10k na neke na koje je manja kvota. Debil. Ne uplacujem na racun. Pametan lik.

9. Hahahaha aj ne seri arm

10. Je l odustao stec od fibonacija? xD

11. Koliko je pokusaja ispucao?

12. I nemam pojma glupo mi je to, taj sistem, to gemblas sa uzdanjem u zadnji pokusaj da on nece omanuti onda bolje uzmi taj fond i sruci na jedan pokusaj nazovi ga zadnji i a u picku materinu sta se jebavas tu 10 dana

13. Dramonde jebem li ti sve krvavo u picku da ti jebem

14. PuppetMaster
    ''odustao'' xd

Pa odustao haha, al jbg, bez obzira sto je uspeo sve da spuca pare, mogao je da UPUMPA jos para u fond za fibonacija i da nastavi progresiju, msm, ako je imao muda. (nije prozivka ovo)

Mislim 6 ili 8 paran broj siguran sam. KOliko imas ti papete?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.