Кладионица

1. Ja nisam smeo da ga igram plus a hteo sam. Majku im jebem mic po mic doterase da je normalno Jokicu da treba 24 poena za plus, pa nije u redu.

2. Peti Mils 0/3 ok to je to da zaokružim, minus prelagan, sad još 4.

3. Dzordz public bet solidno pusenje opet, raspada se san antonio lenard mora napad da vuce jedini je krsten igrac a nema snage i za odbranu i za napad posebno ne u regularnom delu sezone tako da pada u vodu ono minus kad se ide na lenarda posebno posto obavezno spuste 2-3 poena granicu

4. Stvarno se raspada san antonio nikog ne ide i bas parker mora da izmisli neki kurcev kos

5. Pa dobro prvi je jbg polako šta sad nije da važi 7 poena sad ovo

6. Orlando 4.5 neobjašnjiva kvota apsolutno

7. Ajde neka neko okači stream u HD- za Denver, onaj što je Armin okačio pre neki dan je bio vrhunski

8. Pa što ova kretenčina izvodi vajtsajda posle tri minuta igre, nema faulova, nije ni šutnuo nijednom, koji kurac sad, nije valjda povreda neka?

9. Tako radi uvek retardirana rotacija, a svakkao nisi trebao vajtsajda plus nestabilan previse nekad igra 20min samo

10. Armine imaš strim za Denver - Golden Stejt?

11. Nikolase kucaj u guglu reddit nba stream, udjes na prvi rezultat, nadjes dole utakmicu koju oces, kliknes, isto malo,skrolujes dole i tu su linkovi uglavnom prvi dere uvek hd bez zabadanja

12. Moze i preko telefona prelagano

13. A, sve ok onda, sklanja ga s vučevića, zadovoljan sam.

Ma odigrao da pratim onako, a svaki plus protiv orlanda je dobar izbor, hteo sam čak dragića, ali dragić je to jbg, makaronac zna.

14. Ajde neka neko okači stream u HD- za Denver, onaj što je Armin okačio pre neki dan je bio vrhunski

Prvenstveno da se slozim da je bio vrhunski strim a onda i da zamolim da neko izbaci kad pocne

15. Stavljam u 3 denver svakako

16. https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/5twyx4/game_thread_denver_nuggets_vs_golden_state/

Ovde će biti, samo okačite YT strim ako ih još ima tamo, odavno nisam zašao tamo, znam da su ih jedno vreme ganjali i gasili im YT strimove.

17. A sto drkas kurac reko arm da ce okaciti ja na tv-u samo stisnem na link i gledam sta da tu trazim neke kurce i da se jebavam

Arm hvala sto nisi MUFLJUZ kao ovaj radmilo

18. Ok čekam youtube link ovde braćo, zavisnici jebeni

19. Haha kretenu ustatejebem pa ovde će biti 20 strimova, uzmeš koji god ti odgovara, odatle ga i on iskopira...

Ma jedi govna.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.